Неотитан надви Общината във футболен турнир

Първият двубой беше между отборите на "Неотитан" и Община Димитровград

С победа на отбора на "Неотитан" над този на Общината с 2:1 снощи започна футболното първенство на малки врати за предприятия от Димитровград. Проявата е част от спортната програма за празника на града. От 18:00 часа се игра и друг двубой от турнира, тимът на Ти Ви Би загуби от този на ТЕЦ-3 с 0:1.

Още две срещи се състояха в първия ден от турнира по футбол за малки врати. Представителите на Амонячното производство в "Неохим" загубиха с три гола от отбора на РУП-Димитровград. В четвъртия двубой учителите от отбора на "Просветата" биха с 5:2 футболистите на "Климатех".

Футболния турнир за фирми откри кметът Стефан Димитров, който пожела успех на участниците. Градоначалникът се включи в отбора на Общината, който се бори упорито, но загуби от "Неотитан" в първия мач. В тимът, защитаващ честа на местната администрация се включиха още шефът на отдел "Търговия, селско и горско стопанство" Атанас Бялков, кметът на Добрич Марин Маринов и общинския съветник Иван Маринов.

Отборът на "Неотитан" се изправя срещу учителите от "Просветата" на стадион "Раковски" тази вечер. Втория двубой е между футболистите на ТЕЦ-3 и полицаите от РУП-Димитровград. Отново довечера ще играят Община Димитровград срещу спортистите от "Климатех", а отбора на Ти Ви Би ще рита срущу представителите на Амонячното производство в "Неохим". Турнира по футбол на малки врати продължава до края на седмицата, като финалните срещи са насрочени за петък.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини