Футболистите на ТЕЦ-3 отново най-добри сред фирмените отбори

Кметът Стефан Димитров се снима с отбора победител в турнира тази година - този на ТЕЦ-3

Футболният отбор на ТЕЦ-3 победи за втора поредна година в турнира на малки врати за предприятия от Димитровград. Енергетиците се наложиха с 3:2 над отбора на Ти Ви Би в оспорван мач, игран тази вечер на стадион "Раковски". Играчите на ТЕЦ-а откриха резултата в първите минути, футболистите на Ти Ви Би им върнаха гола десетина минути по-късно.

Емоционалната игра бе провокирана и от публиката, дошла да подкрепи ведомствените отбори с фойерверки. В крайна сметка ТЕЦ-3 се оказаха по-подготвени и обиграни на терена и успяха да вземат купата на турнира за втора поредна година.

В мач за 3-то и 4-то място отборът на Просветата би с 6 гола футболистите на "Климатех", които се разписаха с три попадения. Купите на победителите връчи кметът Стефан Димитров, който поздрави участниците и им благодари за всеотдайната игра. Освен с приз, играчите от предприятията -победители си тръгнаха и с парични премии.

Играта между отборите на ТЕЦ-3 и Ти Ви Би бе доста нажежена на моменти

Турнирът по футбол на малки врати за фирми започна в понеделник, като част от мероприятията от спортната програма за празника на Димитровград. Осем тима мериха сили на стадион "Раковски", в срещи, играни от 18:00 и 19:00 часа.

Отборът на "Климатех" остана на четвърто място
Освен купи, на победителите кметът Димитров връчи и парични стимули
Едно от попаденията в срещата, играна за първото място

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини