Символът на димитровградската ПМГ ще учи в Бирмингам

Жулиета Добчева на изпращането на Випуск 2011 в ПМГ

Абитуриентката Жулиета Добчева, която бе обявена за символ на димитровградската ПМГ "Ив.Вазов" ще учи международен бизнес и комуникации в Бирмингам. Също както и част от съучениците си от ПМГ, Жулиета поема към Англия на 17 септември.

Казва, че е доволна от избора на специалност въпреки, че първо е искала да учи медии и комуникации. "После обаче реших да комбинирам бизнеса с медиите", разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net за избора си Жулиета.

И на нея и е мъчно за родния град и приятелите, но е категорична, че иска да се развива напред. Младото момиче ще учи четири години в Бирмингам, като последната е стаж в международна фирма. След това, ако има апетитно предложение би останала на работа в чужбина.

На младите хора  и бъдещи абитуриенти от града Жулиета пожелава да не се отказват от мечтите си. И още да открият с какво искат да се занимават и когато са на ясно да продължат напред. Поне 15 зрелостници от димитровградското ПМГ ще учат в чужбина от тази есен, разказа още Жулиета. Част от съучениците й вече са заминали за Германия и Дания.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини