Пищна заря и торта за ЧРД Димитровград

Кметът Стефан Димитров и председателят на ОбС Катя Чалъкова трудно угасиха свещите на празничната торта, помогнаха им Звездните момичета

С торта и пищна заря Димитровград отбеляза снощи 64-тата годишнина от създаването си. Мероприятията започнаха с 19:00 часа с най-доброто от вокална формация "Звездните момичета". Минути преди 20:00 часа официалните гости на празника и много граждани посрещнаха националния флаг и изслушаха химна на България.

За да уважат рождения ден на града тук бяха зам.министърът на спорта Иван Ценов, депутатите Иво Димов и Иван Петров, областният управител Ирена Узунова, лидерът на ЕНП Мария Капон, кметове и зам.кметове от побратимени на Димитровград градове. На официалната сцена застанаха още председателят на Обс Катя Чалъкова, кметът Стефан Димитров и предшествениците му Димитър Хаджииванов и Господин Георгиев.

Димитровград  да носи името на своя първоосновател с гордост пожела кметът Стефан Димитров и призова хората да обичат града си и да работят за него. Че завижда на града-рожденник заради любовта, с която се прави всичко тук призна и областния управител Ирена Узунова. Тя си пожела и другите градове в Хасковска област на приличат на Димитровград. Към поздравленията за много успехи се присъединиха и другите гости на трибуната. Прочетени бяха поздравителни адреси от президентът Георги Първанов, министърът на културата Вежди Рашидов, кметове на различни общини, фирми.

Публиката пред сцената
Официалните гости

Тържествено вдигане на националния флаг
Звездните момичета
Впечатляваща бе зарята над Димитровград

Предизвикателната Анн Джи на сцената в Димитровград

Програмата продължи до късните часове с концерт на Анн Джи, Кристина Димитрова и Георги Христов. Много аплодисменти получиха изпълнителите на поп хитове от близкото минало.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини