13 съветници в новия ОбС прогнозират от Да за Димитровград

Коалиция "Да за Димитровград" регистрира днес пълна листа за общински съветници в ОИК

Пълна листа от 33-ма кандидати за общински съветници регистрира за участие в изборите коалиция "Да за Димитровград". Водач е градоначалникът Стефан Димитров, второто място е отредено за кандидатът за кмет на коалицията Катя Панева, трети е лидерът на СДС в Димитровград Тодор Ташев. Четвъртото място в листата е за досегашният съветник Антония Филева, която представлява "Обединени земеделци", пета е Петя Тошкова от "Обединени социалдемократи".

"Хората в нашата листа не са изтъкнати политически функционери, а такива, които обичат града и селата в общината", каза водачът Стефан Димитров. Според него е важно, че "Да за Димитровград" тръгва като отбор и един екип, за да избере хората, които ще работят за развитието на града.

 

Кандидатът за кмет и втора в листата Катя Панева каза, че коалицията се надява на 13 съветнически места в новия Общински съвет. Кампанията на "Да за Димитровград" ще бъде позитивна, без черен пиар. Тя стартира на 25 септември със спортен празник, който да бъде достъпен за всички- деца, възрастни, пенсионери, както и за хората в неравностойно положение. На 26 септември пред бившето кино "Медея" "Да за Димитровград" организира спектакъл с музика,хора и детски песни.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини