ГЕРБ стартира кампанията с два химна и гайди в Смолян

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Николай Мелемов и шефът на предизборния щаб Данчо Киряков посрещнаха симпатизантите  пред театъра в Смолян

С гайдари и родопска песен днес в 17.30 ч. се събраха симпатизанти и членове на ГЕРБ в общината, за да открият официално старта на предизборната кампания за президент и кандидат –кмет на Смолян.

Без помпозност и разточителни слова, претендентът за поста Николай Мелемов представи листата на съветниците за бъдещия парламент, които ще се кандидатират от ГЕРБ.

„Гордея се, че съм кандидат за кмет на един от най-прекрасните градове в България, гордея се, че съм кандидат на политическа партия ГЕРБ. Защото политиката на ГЕРБ е да съгражда там, където други предпочитаха да говорят празни приказки или да разграбват. Да защитава принципи там, където други преди бяха готови на всякакви компромис, само и само да закрилят приятелските си кръгове и обръчи от фирми. Да гледа в очите средната класа и да брани интересите й, защото тя е гръбнакът на България, вместо да се крие по кьошетата да урежда на тъмно неясни сделки”, каза депутатът и кандидат-кмет Мелемов.

След краткото представяне на всеки от кандидатите в листата, те излизаха на трибуната със заявка на позицията си за бъдещето на града с думите:

 „Аз съм за…”. Според професионалните си ангажименти и позиции в обществения живот на града, следваха приоритетите- „ за намаляване на данъци, за природа без бетонни строежи, за плувен басейн и ново кино в града”.

Като цяло посланията на кандидатите бяха акценти от предизборната програма на ГЕРБ в родопския край.

Листата е съставена предимно от представители на малкия бизнес, архитекти, педагози и юристи. „Това са все хора, които ден след като спечелим изборите са готови да влезнат в работата за общинските дела, заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и екскмет на Смолян Данчо Киряков.

„Аз съм за Николай Мелемов  за кмет на Смолян, обяви своята цел Данчо Киряков и допълни, че ГЕРБ няма да купуват гласове и да влиза в машинации, и нечисти договорки по време на  изборите.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини