БСП: Искаме Хасково за младите

Младите искат да се изявяват в родния си град, не да го напускат

Искам да си отглеждам децата в Хасково, да спортувам безплатно, да ходя на кино в Хасково, а не в Стара Загора. Не искам да си тръгвам. С тези думи младите кандидати за общински съветници от името на левицата се обърнаха към препълнената със стотици привърженици на БСП и Коалиция зала на читалище "Заря". Посланието на социалистите към избирателите си за местния вот бе кратко и ясно: „Останете в Хасково. Ще ви хареса тук!“

Посланието е повече от навременно, защото, по една или друга причина, градът и общината обезлюдяха сериозно през последните 10 години. А митът за 100-хилядното Хасково се сведе до 70 и няколко хиляди души.

Най-страшното е че напускат именно младите. Ние трябва да спрем това и знаем как, подчерта кандидатът за кмет на Хасково Иван Станчев. Акцентът върху младите бе подкрепен от сериозно присъствие на младежи и студенти в листата за общински съветници с №33. Социалистите са може би единствените които потърсиха и успешно съчетаха младост и доказани професионални качества.

За да засвидетелстват подкрепата си към каузата на БСП Хасково, в залата бяха депутатите Емилия Масларова, Светла Даскалова и Петър Корумбашев. Специален подарък за публиката бе гостуването на трупата на Нешка Робева. Пред хасковска публика бе представен новият спектакъл на Нешка, създаден в чест на 10- годишният юбилей на „Нешънъл арт“. Представлението „Купонът“ взриви публиката в читалище Заря, а заключителният концерт на БСП завърши така както и започна-с младите в центъра на вниманието.

Кандидатът за кмет от БСП Иван Станчев им обеща бъдеще в Хасково
Депутатът Петър Курумбашев поздравява публиката
За какво се бори левицита разказаха младите кандидати за съветници на БСП
С химна на републиката, социалистите пожелаха късмет за България на предстоящите президентски и местни избори
"Нешънъл арт" на Нешка Робева

Великата Нешка Робева бе дошла лично в Хасково
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини