Концертът на Неохим препълни зала "Младост"

Квартетът "Стрингс" сложи началото на музикалната програма за 60-годишния юбилей на Неохим

Богата музикална програма беляза тази вечер рождения ден на химическия завод "Неохим", зала "Младост" се изпълни до краен предел със работещи, служители и гости на празника. На 5 ноември преди 60 години са били положени основите на Азотно-торовия завод в Димитровград.

Това е и повод за равносметка на извървения път, за доверието което градим години наред, каза в словото си главният изпълнителен директор на "Неохим" Димитър Димитров. Той пожела на работниците и служителите здраве и много успехи.

На специално изградената сцена в зала "Младост" говори и новият председател на Общинския съвет Стефан Димитров, който посочи, че в лицето на ОбС и администрацията "Неохим" има един партньор.

Главният изпълнителен директор на Неохим Димитър Димитров

В програмата се вкючиха още народната певица Николина Чакърдъкова, както и популярната изпълнителка Тони Димитрова. За пръв път след 60 години пред публиката бе изпълнен и химн на завода, аранжиран от диригента на Духовия оркестър в Димитровград Доцо Вътков. Музикантите на оркестъра също станаха част от празника, заедно с една от гласовитите си солистки Елеонора Сталева. След концертната програма фойерверки оцветиха небето над Димитровград заради юбилея на завода.

 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини