Обявиха свободно място за шеф на отдел в Общината

В Община Димитровград търсят шеф на отдел "Инвестиционна дейност, околна среда и води"

Свободно място за длъжността "Началник отдел "Инвестиционна дейност, околна среда и води", обявиха от кметската аднинистрация в последния ден на изминалата работна седимца. В срок от следващите две седмици желаещите кандидати могат да подават документи на гише №1 на първия етаж в Общината.

Мераклиите да се явят в конкурса трябва имат балакалървска степен в областта на строителното или минното инженерство, да са завършили промишлено или гражданско строителство, енергетика, електротехника, транспортно или хидростроителство. Нужен е и опит в професията поне 5 години, както и познания на действащото в страната законодателство в тази област.

Възнаграждение от 363 лв. предлага свободното място, а конкурса за тази длъжност ще се проведе чрез решаване на тест и интервю, е посочено още в обявата на община Димитровград.

Междувременно от тукашната администрация съобщиха, че е прекратен конкурсът за шеф на Общинско предприятие "Организация и контрол на движението, паркинги и охрана". Обявата за това работно място бе пусната в началото на ноември.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини