Димитровград се изправя срещу Хасково в предаване по БНТ

Клуб за народни хора "Тракия" ще се представи с два състава в кастинга утре

Кастинг за участие в тв проекта "Надиграй ме", който реализира Българската национална телевия ще се проведе утре в салона на Общински театър "Апостол "Карамитев" в Димитровград, каза ръководителят на групите за народни хора "Тракия" Ирина Костадинова.

Четири състава от Димитровград ще се борят да представят града ни в предаването на 4 декември, тогава първенецът ще се изправи срещу победителя от кастинга в Хасково. Вчера в областния град за участие в "Надиграй ме" бе избран клуб "Любители на фолклора" с ръководител Галя Щерева.

Клубът за народни хора "Тракия" ще участва с два състава, в кастинга ще се включат и танцьорите към читалище "Звездица", както и групата за народни хора към Езиковата гимназия "д-р Иван Богоров". Жури, в което влизат ръководителят на "Галаксико" Тихомир Митев, хореографът Миглена Бинева и директорът на Историческия музей Елена Георгиева ще определят победителя. Димитровградчани могат да подкрепят любимия си клуб, като аплодират участието му в салона на театъра от 10:30 часа утре.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини