Оформят изхода на новата автогара в Димитровград

Работници оформят изхода на новата автогара, който ще се намира срещу хотел "Москва"

Усилен строеж на изхода на новата автогара върви от седмица в района срещу хотел "Москва", оформя се пътната настилка, чекалира се и се поставят бордюри. Ремонтите са част от довършителните дейности преди пуска на обекта, което се очаква да се случи в началото на следващата година.

Да провери на място как върви реконструкцията вчера на място дойде и зам.кметът на Димитровград Христо Колев. Както вече писахме, за да бъде пусната в действие Автогара, трябва да бъде готова инфраструктурата около нея.

Асфалт в района на новата автогара бе положен в края на ноември. Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net единият от управителите на фирмата -концесионер "Порт транс Чавдаров"ООД Диан Чавдаров още тогава коментира, че има доста работа по довършването. По думите му,  най-рано в края на февруари Димитровград ще има работеща автогара.

Порт транс Чавдаров" ООД спечели 35-годишна концесия за довършване и експлоатация на обекта през пролетта. На официална церемония на 21 март бившият кмет Стефан Димитров връчи ключовете и документацията на обекта на концесионера.

Входът на новата автогара вече е на асфалт

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини