Още 8 от Галаксико ще танцуват в шоу по БТВ

Тихомир Митев

Още 8 възпитаници на балетен център "Галаксико" бяха одобрени за участие в шоуто "България търси талант", потвърди ръководителят на школата Тихомир Митев . Заедно с останалите 9 танцьори, за които Dimitrovgrad.bgvesti.net писа преди няколко дни, "Галаксико" изпраща на сцената на БТВ общо 17 димитровградски деца.

Новите попълнения, които ще се явят на среща с журито са Александър Галчев, Ивайло Сапунджиев, Златомир Колев, Ясмин Кирилова, Йоана Ангелова, Анабел Крумова, Ива Калицова и Бояна Иванова.

Припомнаме, че на 15 януари за участие в следващия етап на шоуто в София заминават Ивета Бинева, Теодора Петрова, Аделина Жекова, Жулиена Господинова, Йоана Колева, Жанета Михайлова.

На 20-ти този месец в "България търси талант"  ще участва със свое изпълнение Георги Каменов, а на 22-ри на същата сцена ще се изяви и талантът Ивайло Янев. 

Така на практика са одобрени всички шест композиции, с които димитровградчани се явиха на кастинга за предаването по частната телевизия, обобщи Митев. Той припомни, че от 27 до 29 януари Димитровград ще бъде домакин на събитието "Хореограф на годината". Тук ще гостуват примата на националната опера и балет Диляна Никифорова и Росен Канев, които ще водят майсторски класове.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини