Димитровградчанин, роден на 13-ти, вярва в щастливото число

Адвокат Георги Панайотов приемаше днес поздравления за рождения си ден
Тринайсет е особено число, казват нумеролозите. Почти няма човек, който да се отнася към него с безразличие. Едни сляпо вярват в неговата зла сила, други - обратно, твърдят, че им носи късмет.
С един такъв човек се срещна и репортер на Dimitrovgrad.bgvesti.net, това е димитровградчанинът Георги Панайотов. На днешната дата той навършва 38 години.
Убеден е, че рождената му дата му носи повече положителни неща, отколкото лош късмет, дори и в деня когато 13-ти е в петък. Доказва го и професията на Георги - адвокат, в която се борави с факти и по-малко догатки.
Това обаче не пречи на димитровградчанина да се доверява на интуицията си, като истински представител на родените на 13-то число. То му помага в личните и професионални дела, защото носи определена доза магнетизъм, убеден е рожденикът.
 
Според номерологията, тринайсет е кармично число и показва урок, който човекът, дошъл на Земята на тази дата, е поел да научи. Роденият на дата 13-ти трябва да се научи да приема живота си такъв какъвто е, да работи много и да не очаква бърз и лесен успех в нищо. 
За да преминат в нов етап от живота си, родените на 13-ти трябва да се научат на концентрация и ефективност в работата си, и да не разпиляват силите си.
 
Суеверията‚ свързани с „прокълнатата“ тринадесетица, не са от днес, показва справка в историята. Те водят началото си още от Древния Египет. Съвременниците на Клеопатра и Тутанкамон предполагали‚ че стълбата‚ водеща към Висшето познание‚ се състои от 13 стъпала‚ последното от които олицетворява задгробния свят и прехода към вечния живот. Днес обаче, е много по-важно каква е личната нагласа на хората за датата 13. Ако тя е с положителен знак, то със сигурност нищо фатално не би се случило.
Т.Вълчева
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини