3 неща, които жените най-често крият от мъжете

ените сме мистериозни и тайнствени същества и често запазваме истинските си мисли далеч от мъжките очи и уши. Ето нещата, които най-често премълчаваме пред мъжете и защо го правим:
 
1. Крием колко пари сме изхарчили
 
Коя жена ще си признае чистосърдечно и без опрян пистолет в гърба каква е цялата сума, която е изхарчила в мола, за дрешки, чанти и... обувки, разбира се! Винаги скриваме някаква част от сумата, защото ако мъжете разберат колко пари са изхарчени за женски глезотийки, мигом и те ще искат същата привилегия! А тя се пада само на нас, нали, дами?
 
2. Скриваме неудовлетворението си от секса
 
Дали от благородство да запазят мъжкото самочувствие, дали от притеснение и неудобство, но огромна част от жените премълчават факта, че не винаги изпитват оргазъм с половинките си. Мъжете се открехнаха на тази „тайна“ и вече се съмняват всеки път, търсейки потвърждение за оргазма.
 
3. Не признаваме, че ненавиждаме приятелите му
 
Повечето жени не могат да понасят приятелите на мъжа до тях. Дали защото са досадни с вечните си молби за услуги или пък „подхлъзват“ обвързаните в компанията по среднощни запивания, но често жените недоволстват от избора на приятели. Умело обаче успяват да го прикрият, за да не си навлекат гнева на половинките си.

Още любопитна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини