Четат отново приказки на димитровградските деца в седмицата на Детската книга

В първия ден от инициативата приказки на децата от градина "8 март" чете съпругата на Стефан Димитров - Александра

В Димитровград днес стратира седмица на Детската книга. От 30 март до 3 април доброволците на местната фондация "Подари усмивка" отново ще четат приказки на малчуганите от тукашните градини в детски отдел на Градска библиотека "Пеньо Пенев".

Началото днес поставиха децата от ОДЗ №2 -8 март, на които забавни истории прочете съпругата на председателя на ОбС Стефан Димитров - Александра. Възпитаниците на подготвителната група получиха и вкусна торта при посещението си в библиотеката.

В инициативата ще се включат и децата от градините "Пролет" ,"Райна княгиня", "Слънце", Приказка","Синчец", от Дневния център за деца с увреждания и Центъра за настаняване от семеен тип "Дъга". В ролята на разказвачи ще влезнат още кметът Иво Димов, заместниците му, както и други представители на администрацията.

Очакваме и деца, които не посещават детските градини да бъдат наши гости и заедно да се забавляваме! Книги ще четем всеки преди обед във времето от 10-12 часа в детски отдел, поясняват от "Подари усмивка".

С вкусна торта бяха изненадани децата в библиотеката днес

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини