Консулов и Трендафилова: Отказваме да бъдем универсални изтривалки, напускаме!

„Отказваме да бъдем универсални изтривалки. Подаваме заявления за напускане!” Това заявиха на пресконференция в общината двамата заместник-кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова.

„От месеци в общината служителите се занимават само със сплетни и интриги, вместо с проблемите на града. Непрекъснато сме от интрига в интрига“, заяви Евгени Консулов.

Той припомни, че преди месеци се обявиха конкурси за ключови позиции в администрацията, после бяха отменени. Последните конкурси също са отменени със заповед на кмета Добри Беливанов в последния работен ден на миналата седмица, което изненадало дори комисиите по конкурсите.

„Аз бях председател на две от комисиите, Велин Балкански на другите две. Четирите конкурса бяха отменени еднолично, без някой от комисията да е бил викан за обяснения. Дори не знаехме, че има постъпили възражения от некласирани кандидати“, обясни Консулов. Той допълни, че в някои от конкурсите участвали досегашни шефове на дирекции в общината, които се провалили на тестовете. „А въпросите са свързани с тяхната досегашна работа. Не може две години да си директор на такава дирекция и да не можеш да отговориш правилно на тези въпроси“, обясни той.

Евгени Консулов добави, че е взел решението си отдавна, то не е ново. Но като ръководител на проекта за ремонта на детските градини и училищата, не можел да си позволи да напусне и така да постави в риск един такъв голям и важен проект. Затова предприел тази стъпка сега, когато дейностите са на приключване и всички процедури – преминали.

Заместник-кметът Милена Трендафилова се присъедини към мотивите на колегата си. „В началото на мандата застанахме с имената и лицата си, с обещанията си. Сега виждаме, че не можем да ги изпълним. Главно поради липсата на комуникация“, обясни тя. „Хората ни задават въпроси, поставят конкретни проблеми, а ние не можем да ги решим“.

„И това категорично не е по наша вина“, заяви Консулов. „Решенията не се обсъждат с нас. Всъщност решенията се вземат някъде отвън. От самото начало на мандата решенията в общината се вземат еднолично“, допълни той.

„Затова отказваме да бъдем универсални изтривалки и си тръгваме“, каза още той.

Евгени Консулов коментира и днешната позиция на кмета Добри Беливанов по повод обвиненията на ГЕРБ за провал в управлението. „Не може всички успехи да са на кмета, а неуспехите на заместник-кметовете. Ние сме един екип и всеки провал на общината е и наш провал. Смятам, че тази позиция на господин Беливанов не е писана от него“, заяви Консулов.

Той коментира и конкретното изявление на кмета за търга за скъпия багер, а председател на комисията е била секретарят на общината Биляна Димитрова. Консулов намира това изявление за некоректно. „Една тръжна процедура си има своите етапи. Първо се изготвя техническа спесификация, от експерти, и се одобрява от кмета. Председателят на комисията само следи дали дадена оферта отговаря на изискванията. На търга се е явил само един кандидат. В такъв случай по закон процедурата може да бъде прекратена, но това може да направи кметът, а не председателят на комисията. Той няма такива правомощия“, обясни Консулов.

„Били сме фигуранти, затова искаме да се разграничим“, допълни Милена Трендафилова. Като пример тя посочи начинът, по който се провеждат търгове и се възлагат поръчки. „Прескачат ни и възлагат процедурата на някой екперт“, допълни тя.

Попитан от репортери за промяната в поведението на кмета Добри Беливанов, Евгени Консулов отговори: „Не мога да нарека Добри Беливанов приятел, но го познавам поне от 15 години. По време на предизборната кампания бяхме непрекъснато заедно, говорили сме си много. Като заместник на Георги Иванов навремето самият Беливанов е напуснал, точно заради това, което става сега в общината. И самият той се е възмущавал от това. Не мога да кажа дали властта го е променила или просто не сме го познавали“, призна Консулов.

Той коментира и честото оправдание от общинската администрация с липса на средства. „Това не е вярно. По сметките на общината има милиони. От капиталовата програма за 2016-а останаха спестени много пари. Причината е, че много планирани обекти просто не бяха изпълнени, в такъв случай естествено ще останат пари. Така че средства има много. Ремонтирахме по „Региони в растеж“ четири детски градини и две училища, но с наши средства можехме да ремонтираме още. Не можем да чакаме да направим всичко с европейски пари, защото това просто не може да се случи и в нито една община не се е случвало. А има и така наречените договори с гарантиран резултат. При тях вноските са разсрочени за 7-8 години и на практика се плаща със спестените след ремонта пари. Сградата на общината например е ремонтирана с такъв договор. Не знам защо не се прави“, каза още Консулов.

В отговор на репортерски въпроси Евгени Консулов заяви, че не му е оказван натиск да подаде оставка. „Напротив, оказвали са ми натиск да остана на поста, защото както казах, решението ми да напусна е отдавна“.

Понеже кметът Добри Беливанов е в отпуск и е извън страната, заявленията за напускане по взаимно съгласие ще бъдат депозирани при завръщането му. Беливанов е в отпуск до четвъртък.

Попитани дали при разговор с градоначалника не биха склонили на компромис, Консулов отговори: „Компромис не може да има, защото ние не искаме нищо. Ние просто сме твърдо решени да не оставаме да работим в такава среда“.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (84)

  • 1
    За
    Заедно
    106 -111
    17:53, 25 сеп 2017
    Хора, УВАЖАВАМ ВИ! Истината е, че не ви оцениха, а... Виж коментара
    • Ад
      Адио, Рио!
      141 -79
      18:02, 25 сеп 2017
      Хасково не вярва на сълзи! Отивайте си. Няма да липсвате на никого. Това се отнася и за беливанов.
    • Uc
      ucuc
      124 -51
      18:34, 25 сеп 2017
      евгени да не пишаш ти . никой не ви е избирал , че да твърдиш , че не можеш да изпълниш обещания. Заместник кмета само изпълнява насоките и задачите дадени от кмета . ако не си го разбрал нямаш място в която и да е администрация.
    • До
      Довиждане
      134 -58
      19:02, 25 сеп 2017
      Мишките първи напускат потъващия кораб който потопиха. Ако работехте ЗА ХАСКОВО И ЗА ГРАЖДАНИТЕ МУ щяхте да останете и да се борите . Ама нали Беливанов нещо не е изгоден на хората които ви дърпат конците та сега бягате. А относно ремонтите на детските градини и заведения видяхме какъв провал сте и там.
    • Ет
      еТВ
      66 -40
      21:53, 25 сеп 2017
      Гледах ги по еТВ. На въпроса "Защо сега" Консулов отговори, че е довършвал проекти. Всъщност поясни, че не са довършени, а са възложени. Т.е. поръчките са решени, но не са изпълнени. Ясно като бял ден какво ги интересува уважаемите зам. кметове - на Кой, а не как и кога ще са изпълнени поръчките! Браво, оставка след разпределяне на парсата!
    • Jo
      jo
      36 -58
      22:41, 25 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Са
      Сашка
      48 -35
      23:11, 25 сеп 2017
      Обидили са се, че единствено от светофара неможали да лапнат, инак останалите 400 поръчки лапнаха де!!
    • За
      Защо
      27 -14
      12:31, 26 сеп 2017
      Пишете от името на всички граждани? Прав е Адио Рио не е нужно пресконференции рев и т.н.Оставките се подават до работодателя.Мотивите се излагат в молбата а не на пресконференции.Излишна показност.
    • Чу
      Чушки
      3 -20
      16:36, 26 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ето там е заровено кучето.Там се целят Иван Стаматов и дърдия козел Баливанов.
  • 2
    За
    За Хасково
    79 -106
    17:54, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
    Тр
    трайкай Трайчо
    43 -31
    17:57, 25 сеп 2017
    На кого ще ги дадат оставките си като кмета бил в отпуск? Един на друг ли ще си ги приемат? Провалят лайфа на човечеца.
  • 4
    За
    Заедно
    66 -89
    17:58, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Ги
    Гилотина
    51 -82
    18:00, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 6
    Ха
    Хасково
    111 -68
    18:00, 25 сеп 2017
    Вън от общината гадове! Да ги следват и останалите партийни назначения. Областна администрация има представителни функции и партийните назначения трябва да са там, а не в общината. Обаче там няма милиони за крадене нали? *******

    • Si
      sisi
      12 -9
      10:13, 26 сеп 2017
      Ти явно добре си запознат как се крадат милиони - до хасково
  • 7
    Да
    далавера
    117 -63
    18:01, 25 сеп 2017
    крайно време беше да напуснете некадърници такива. играхте по гайдите на добрев, лилянов и сие. окрадахте общината икономисти тъпи.
  • 8
    Ас
    аси
    30 -37
    18:03, 25 сеп 2017
    На този Кмет предавателят му не работи. Виж коментара
  • 9
    Св
    Светла
    62 -81
    18:04, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Пе
      Петя
      17 -5
      22:38, 25 сеп 2017
      Не всеки!
  • 10
    Пе
    Петър Иванов
    58 -99
    18:04, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 11
    Tu
    tua
    144 -59
    18:06, 25 сеп 2017
    Заместник-кметовете всячески спъваха работата на Беливанов, по поръчение на гербаджийските си шефове. Консулов има задачата да очерня кмета и му е обещано да го издигнат за кмет от ГЕРБ!!!
    • Ха
      Хасково
      43 -76
      18:24, 25 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Do
      do tua
      2 -5
      08:55, 27 сеп 2017
      Ама много ги разбираш! май ти искаш да си кмет кат гледам.. Консулов ако искаше да е кмет щеше да е кмет. И вярно е, спъваха на кмета и Джемилето схемите!Пък за Табакова и Жоро Гела дето се представяше наляво и надясно за съветник на кмета да не говорим какъв трън им бяха. То сега ще изплуват плужеците!
  • 12
    Чу
    Чушки
    52 -79
    18:11, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 13
    Ic
    ico
    48 -78
    18:18, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 14
    Jo
    John
    91 -36
    18:19, 25 сеп 2017
    а, га ги ядъхте кифтетътъ що ни ривахти?!
    • Пе
      Петев
      47 -54
      18:39, 25 сеп 2017
      А ти като ги яде"кифтетътъ" четири мандата ,що ни... Виж коментара
  • 15
    Bl
    blabla
    46 -26
    18:22, 25 сеп 2017
    В очакване сме, и капитанът да се изнесе от корабът
    • Ив
      Иванчо
      51 -24
      20:31, 25 сеп 2017
      И мишките да напуснат кораба , а относно капитана той не е в лицето на кмета -той не им ходи по свирката и сега се чудят как да го елиминитрат.
  • 16
    Bb
    bbb
    123 -34
    18:48, 25 сеп 2017
    Явно ще има нови избори, на които ГЕРБ ще изгубят Хасково.
    • Ha
      habibi
      88 -30
      19:08, 25 сеп 2017
      Дай Боже, от твоите уста в Божиите уши.
  • 17
    Жа
    жалко!
    44 -69
    19:13, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 18
    Па
    Париж-Милано
    45 -36
    19:15, 25 сеп 2017
    Аз съм кмета, споко на почивка съм със Стамата и Пинчев, пък нека хората си мислят, че мисля за града. Тука тоя човек ме пои и храни, сега ще му дам парка на ДНА!!! Здравей здравей, Хасково!!!
    • Ге
      Георги Пеев
      45 -15
      19:45, 25 сеп 2017
      И румен тинчев малкото данъчно е тука. И той бая кифтета изяде. Ама си струва и стаматя е доволен.
  • 19
    Ig
    Ig
    60 -15
    19:35, 25 сеп 2017
    Незаменими хора няма!
  • 20
    Не
    Незапознат
    54 -19
    20:08, 25 сеп 2017
    Мишките взеха да напускат потъващият кораб.Без значение кой или какво е причинило това те трябва да са на сухо.
  • 21
    Ас
    асд
    69 -34
    20:12, 25 сеп 2017
    Айде гербаджийските мекеренца почнаха да напускат кораба, кмета като им спря кранчето за цоцане. Две години го разиграват тоя номер е... ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ?
  • 22
    Mi
    MI7
    51 -62
    20:32, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 23
    12
    123
    55 -27
    20:43, 25 сеп 2017
    След този провал,ако имат достойнство,всички новоназнаени общински служители и общински съветници от герб,трябва да си подадат оставка.
  • 24
    Ба
    Балкански
    50 -13
    20:47, 25 сеп 2017
    Защо никой не пише и не пита за нищо Балкански- другия зам.кмет? Той отговорности няма ли, какво е свършил?
  • 25
    La
    Latun
    38 -30
    20:48, 25 сеп 2017
    Хасково разделиха ни. Не това жеше идеята. ГеоргиИванов ли ви се вижда решениее, след 16 години. Помислете кой си свърши работата, кой не и кой ви мачка.
    • Jo
      John
      31 -6
      09:27, 26 сеп 2017
      мафията герб не дели с никой!
  • 26
    12
    123
    58 -39
    21:09, 25 сеп 2017
    Мен никой не ме е мачкал, нито сегашния, нито предишния кмет! Но, сега ще гласувам за предишния - ей така, по-симпатичен ми е!
  • 27
    Кл
    кльощав
    38 -50
    21:20, 25 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 28
    Ас
    асд
    52 -28
    21:27, 25 сеп 2017
    Като си ги харесваш - вземи си ги у вас! Да не мърсят на общото!
  • 29
    По
    ПОСПАЛАНКО
    60 -21
    21:30, 25 сеп 2017
    Аби ти много не мисли кой ще дойде на тяхно място МЕРАКЛИИколкото щеш А тях ще ги забравят след две седмици Няма незаменими хора Белята е в това че не само в Хасково е така а в цялата държава е ХАОЖС с ГЕРБЕРСКИТЕ УПРАВНИЦИ
  • 30
    Кл
    кльощав
    35 -12
    22:00, 25 сеп 2017
    Ако дойдат вкъщи си ги прибирам и двамата, ще ми е саниран блока, всяка вечер рок концерти, като рок звезди ще ми пеят на ушенце ...... Мераклии има , леля пена от Малево, би била мераклия ..... ей тя да управлява ще настане смут . ухахахахах .. има и продажници и алчни хора за власт, и то в изобилие... Честните хора са на изчезване в този град, ми то не стига само да си честен ми и акъл да имаш пък и опит ... трудно се намират хора, особено в тази криза за качествени хора за работа ..... мераклии иначе много, да сигурно има ..... и ти си май един от тях , нали ?
    • Кл
      Кльощав герберски педер
      41 -24
      22:17, 25 сеп 2017
      Амигерберите сте грозни мазохисти само тонове суджуци са ви в главите ,Няма по крадливо племе от герберастите!!!
  • 31
    Кр
    Краси
    66 -31
    22:06, 25 сеп 2017
    И най-лошите дни в управлението на Георги Иванов не могат да се сравнят с тази простотия на която ставаме свидетели и то само за две години.Да бъдеш управленец се искаш кураж а не дълъг език за да ближеш партийни задници.И Беливанов и заместниците му са пълен провал.Слуги на хасковските селски „бизнесмени”(без да обиждам селяните).
  • 32
    Ro
    Rod
    27 -9
    22:34, 25 сеп 2017
    Като са се хванали на хорото да си го играят до края
  • 33
    Ма
    МАНГО
    55 -9
    22:53, 25 сеп 2017
    Ако сте кадърни - идете в частния бизнес - там дават заплати!
    Е, няма комисионни, това-онова. Ама спиш спокойно и не се излагаш като кифладжия по "вестниците".
  • 34
    Са
    Сашка
    41 -16
    23:16, 25 сеп 2017
    Обидени били, че единствено от светофара неможали да лапнат и си тръгват с 400 лапнати поръчки досега
  • 35
    Не ме интересува Герб ли е , Добри ли е , Хасан ли е .... , щом са си дали **** под наем , да бъдат под прожекторите , да ги гъделичка славата и да ползват килипира на властта , сън трябва да не спят и да им пари под краката в името на гражданите......Иначе , да си купят билет и на гурбет.....Там където бяха прокудени повече от един милион Българи от добър "човешки материал". А тука се занимаваме с гевезелици.....Но не им стиска халката..... В нормалния свят / и в Гърция дори/ ще ги изядат с парцалите ....... Но и едните и другите говорят с половин уста защото са затънали до шия в зависимости...... и Деляновци и Добревци и Хасановци.......Но му се вижда края.....
  • 36
    Fa
    falco
    57 -14
    23:33, 25 сеп 2017
    На всеки средноинтелигентен хасковлия му е ясно кой се меси в работата на кмета и кои са хората на депутата в общината. Като не сте искали проблеми, драги гербаджии, защо издигнахте толкова честен човек за кмет.
  • 37
    Ка
    Кака
    22 -24
    23:38, 25 сеп 2017
    Навсякъде едни и същи хора пишат, едни и същи коментари!
    Троловете на Иванов, на ГЕБР и на Беливанов! Много трол тука.
    Не можеш да разбереш реалната нагласа на гражданите.
    • Ощ
      още един
      0 0
      09:27, 29 сеп 2017
      То и пред площада като се съберат да не би да разбираш нагласата на гражданите ???
  • 38
    Кл
    кльощав
    14 -9
    23:44, 25 сеп 2017
    ама много знаете бе, обвинения лесно се казват без основания, ама добра дума голям зор да се каже.
  • 39
    Ке
    Кенанския Комунист
    11 -4
    04:04, 26 сеп 2017
    Тва че съм завършил Математческата не ми пречи да наложа народните интереси с рязане ушичките на възпитаници на Немската и Математическата :)))
  • 40
    Ку
    Кумата
    18 -22
    07:53, 26 сеп 2017
    Бай Добри ,добре ли е да разхождаш със Иван Стамат... Виж коментара
  • 41
    До
    Дончо
    19 -13
    08:25, 26 сеп 2017
    Къде ли се взимат решенията...........? Да не би да са в някоя масонска ложа?
  • 42
    Ха
    хасково - център - община
    59 -15
    08:55, 26 сеп 2017
    Живи да ги оплачеш! Стига с тези кьорфишеци! Поведението им е на "ощипаната мома" . Хасковлии не са толкова тъпи, за да се хванат на този номер. Зам.кметицата сигурно е забравила: непрекъснато си води записки и след 5 мин. не може да ги открие и се започва отново с разпитите, забравила е сигурно и потропването с краче в коридорите пред очите на гражданите и още много други сценки от "общинския театър". За Консулов какво да се каже: мазен кариерист, послушно момче. Доколкото ми е известно реализираните проекти са дело и от времето на Г.Иванов. Тъй че "перушина йок, юрдек чок" или обратното!
  • 43
    Go
    google
    43 -11
    10:41, 26 сеп 2017
    Не съм за бай Добри, но тези двамата са най-големите хиени, толкова поръчки нагласиха на бай Тенчо, демек Делян, там отива десятъка(15%)
  • 44
    Ee
    EEEEE
    20 -10
    11:01, 26 сеп 2017
    Всички до един герои от материала са ГЕРБерасти, следователно всички до един престъпници и КРАДЦИ на едро, следователно всички до един са за ЗАТВОРА!! Оплели да се в ДАЛАВЕРИ и не могат да поделят оглозгания от шайката СУДЖУЦИТЕ до края кокал!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България
  • 45
    Ра
    Райна Княгиня
    35 -21
    11:36, 26 сеп 2017
    По-абсурдни аргументи няма накъде . Вие, уважаеми заместници, приличате на евтино ястие в едно доста скъпо партийно меню. ГЕРБ трявба да самосезира собствените си кадри, защото я дънят, така всичко се опорочава. Хората вече са политически зрящи и не можете да ги залъгвате с аргументи като"интриги и конфликти". Къде ви са Пи Арите в това гротескно мелле? Всички сме наясно с личността и професионалното израстване на двамата напускащи. Качества?! Каквито качества имат и другите назначения в Общината. Малко късно е това отстраняване,но е неизбежно на фона на събитията. ГЕРБ знаят това. Подобна политика не е печеливша, трябват кадрови промени и нови личности, за да се върне доверието. А можеше по-иначе, да се избегне това евтино падение и лош Пи ар.
    • Бо
      Ботев
      23 -21
      12:11, 26 сеп 2017
      Евтино е, човек да се защити, човек да знае, че може да бъде по-полезен извън тази кал, която го е обвила. Не,. тази ситуация не е за седене госпожа. Жалко е единствено, че едни от най-кадърните хора работили за общината не желаят вече да имат нищо общо с нея. Жалко е, че се изгуби почтеността. Жалко е, че ние не излизаме с имената си - и аз и вие, за да си изкажем мнението си. Жалко е, че трябва да търпят толкова нападки, за да свършат нещо. Жалко е, че не виждате промяната. Жалко е, че се ослушваме за познатото, защото ни е страх от прогреса. Жалко е, че не си вършим работата, а пишем коментари. И още много жалки неща има, но това, че двамата зам. кметове напускат е жалко за нас и достойна позиция за тях.
  • 46
    Жи
    Жилка
    23 -29
    11:55, 26 сеп 2017
    Кмете, губиш почва под краката си, а тези двамата... Виж коментара
  • 47
    Га
    Галина
    28 -30
    12:02, 26 сеп 2017
    Връщай се Георги Иванов, че тия хич ги няма, изпокараха се за власт и надмощие.
    То честност в политиката че няма, няма, но поне ти направи града ни красив и с гордост казваме, че сме от Хасково.
  • 48
    Уп
    УПЛАШЕН
    30 -20
    12:03, 26 сеп 2017
    Така ще докарате Узунджовеца!Не го искаме и него!
  • 49
    Ра
    Райна Княгиня
    12 -14
    12:59, 26 сеп 2017
    Патетичният ефект на повторенията-анафора-никак не ви се е получил, особено, пишейки под името на революционерът-поет и БГ светиня Христо Ботев. Предполагам, че е търсен патетизъм, който ви убягва, макар че сте взели само фамилията. Както и да е. Жална ни майка при такива общинари, имала съм срещи достатъчно с някои лица. Тъгата е единственото чувство, което владее не тези хорица, а употребеният и употребяван народ. Ботевите пророчески стихове помнете и четете, замислете се, без популизъм и лицемерни песни.
  • 50
    Зо
    Зорница
    35 -15
    13:06, 26 сеп 2017
    Ах, децата се разсърдиха, защото им бил отнет биберона ! Много вяла пресконференция, никому ненужна. Подаваш си оставката и толкоз ! Има институции, които да разследват, кой крив, кой прав !
  • 51
    Ми
    Митко
    24 -15
    13:28, 26 сеп 2017
    Видяхте ли си голите гъзове сега? А? За 5 пари работа не свършихте!
    • Ас
      ася
      9 -12
      14:45, 26 сеп 2017
      митко,я погледни себе си,ти за колко пари работа свърши,а?
  • 52
    Мо
    Момчил Станев
    18 -30
    13:55, 26 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 53
    Ас
    ася
    11 -18
    14:41, 26 сеп 2017
    И защо да си подават оставката-защото няколко нер... Виж коментара
  • 54
    Де
    Делян
    27 -9
    15:02, 26 сеп 2017
    А като ядохте кюфтаците не бяхте изтривалки, така ли? Пародия пълна. Ще висе каза само едно НКС-та. Демек Никъе *** не става от.в. ама никъв
  • 55
    Дъ
    Дъль, ъль?
    21 -12
    15:12, 26 сеп 2017
    Подават оставка щото се надяват един от тях да е кмет като махнат Беливанов. Сега въпросът е Дъль мъж иль жена.
  • 56
    Ян
    янко митев
    17 -15
    15:17, 26 сеп 2017
    Хайде сега майките общинарки които спретнаха кампанията ПОДАРИ,,,,,,,,,,,,, да повторят такава под надслов ПОДАРИ НАДЕЖДА----ИЗРИТАЙ КМЕТА СПАСИ КОНСУЛА и МИГЛЕНА Ха сега да видим майките които се скриха като мокри мишки ще се покажат ли отново на терен
  • 57
    Но
    Ностер дамус
    23 -9
    16:24, 26 сеп 2017
    Зад тези оставки прозира меракът на това момче /зам.кмета/ да стане кмет, ще се издъни още по-грандиозно, но дори и да не го изберат не е фатално, според декларацията му има достатъчно средства и имоти за да не работи, но меракът си е мерак-нема прошка!
  • 58
    Pe
    Pepi
    20 -3
    16:36, 26 сеп 2017
    А защо секретаря Биляна Димитрова не подаде оставка,защото зад гърба й стои Делян Добрев
  • 59
    АН
    а ние
    19 -2
    19:38, 26 сеп 2017
    Написах следното под статията за Делян Добрев....Мисля , че с пълна сила важи и в статията за Консулов , така , че го копирам и тук.....
    "А ние те каним да видиш на какво прилича двора на училище "Иван Рилски" само седмица след рязането на лентичката и след първия паднал дъжд- всичкото плочка е на вили и мотовили.......
    Ами сега?!На кой ще дърпаме ушите.....
    И престанете да го играете доброто и лошото ченге , че ни писна от вас!!!"
  • 60
    Ма
    Маринова
    11 -2
    15:22, 27 сеп 2017
    Не съм чела декларацията на Консулов,но ако е вярно,че може и да не работи повече,питам как и от къде един 36-37 год.младеж има толкова,че да си позволи това?О,да ,ако дядо му е оня Консулов,дето беше шеф на военно окръжие-Хасково,сигурно може!Корупцията не е от вчера,имаше я и при бай Тошо,но тогава здраво "биеха".Колко са работили зам.кметовете е видно-Г.Иванов направи Хасково от село-град,а след него града се разпада.Не обвинявам Беливанов,той бе избран за да го използуват и когато каза стига,стана неудобен,некадърен и т.н.Истината е,че пречи на далаверата.Добрев се провали с тази шуро-баджанащина и с лакомията си.Не хвалете и Димитровградския кмет-той влвзе в политиката с лъжа!В Димград няма хора,той работел.Работи защото има пари за усвояване и.........И накрая като четеш излиза,че почти никой не е гласувал за ГЕРБ,а те печелят?КАК?
  • 61
    Ощ
    още един
    0 0
    09:07, 29 сеп 2017
    Сега им заговорило чувството за отговорност ! Прозрачни отвсякъде , а относно изтривалките - не ви притесняваше това преди, а сега защо ? Хора без всякакво себеуважение - добре поне, че сами напускат.Довършвали проекти и затова сега едва си подали оставката - довършвахте сигурно някаква далавера.
  • 62
    Ощ
    още един
    1 0
    09:13, 29 сеп 2017
    Колкото повече отсъства Беливанов толкова повече издънки лъсват. Не бързай с връщането, кмете !
Последни новини