Силна година за PEUGEOT, акценти на Автомобилен салон София

По време на пресконференцията на щанда на Peugeot на Автомобилен салон София бяха отбелязани успехите на марката през годината. 2017г. е изключително силна за PEUGEOT, белязана от редица спортни и търговски постижения. Калоян Кутин, търговски директор на София Франс Ауто постави акцент върху поводите за гордост, представени на изложението.

PEUGEOT започна годината с хеттрик в рали Дакар – отборът-мечта на марката наложи тотална доминация в най-дългия рали рейд в света. Повтори я в рали Пътят на коприната, за втора поредна година.

Спортните купи не са единствените призове, спечелени от PEUGEOT тази година. Най-високото отличие в Европа – това на Автомобил на годината бе дадено на SUV Peugeot 3008 и това е първият SUV в историята печелил тази награда! От лансирането си до момента 3008 има 30 международни отличия – за продуктов дизайн, за вдъхновяващия си интериор, за свързаност и др. Оценката на международните експерти през годината бе потвърдена от медиите, както и от признанието на клиентите.

За трети пореден път PEUGEOT все приза Международен двигател на годината в категория 1,0 до 1,4 литра за 1,2-литровия трицилиндров бензинов двигател с турбокомпресор PureTech – безспортно признание за ефикасните и икономични двигатели, с които е известна марката.

Планове за нов пикап, нов концептуален автомобил, сформиране на отбор от тенис посланици – много и хубави бяха новините около PEUGEOT през 2017 г. Всички те в една или друга степен обуславят изключителния ръст в продажбите, който отбелязва марката в страната.

Добрите новини за София Франс Ауто са измерими в цифрите, публикувани от ААП за първите 9 месеца на годината. 1853 нови автомобили, предадени на крайни клиенти – 37.1% повече продадени нови автомобили Peugeot, в сравнение с 2016 г. Този ръст се дължи в голяма степен на високото качество на новите модели на марката. Един от тях бе представен премиерно за България на щанда на Peugeot на Автомобилен салон София - новия SUV Peugeot 5008. 7-местния SUV 5008 е първият SUV, който предлага модулируемост, съизмерима с тази на най- пътнически автомобили.С 5008 Peugeot разказва история и оформя цялостна SUV гама. Автомобилът на годината – 3008 и компактният градски кросоувър 2008 предлагат SUV решение за всеки. Независимо дали сте на или извън пътя SUV гамата на Peugeot е готова да следва всички пътища, като предлага несравнимо усещане от шофирането.

Несравнимо усещане от шофирането – PEUGEOT дава емоция. Тя е вплетена и в новият Peugeot 308. По-добър от всякога – така бе определен при международното си лансиране, наследникът на Автомобила на годината в Европа за 2014 г. С нов двигател, получил над 200 патента, нова автоматична скоростна кутия и куп нови технологии новия 308 е с амбицията да надмине предшественика си. Новият PEUGEOT 308 включва и всички системи в помощ на водача, представени в SUV PEUGEOT 3008 и 5008. Остава свързан, благодарение на функцията Mirror Screen, с капацитивен екран и свързана 3D навигация .Новият PEUGEOT 308 има елегантен и динамичен стил – предвещава технологична офанзива в нова, още по-стилна опаковка.

Новите технологии са фокус на марката по време на изложението – освен в автомобилите те са представени и чрез два интерактивни робота, които забавляват посетителите на Автомобилен салон София на щанда на Peugeot.

SUV гамата на Peugeot и новият 308 безспорно са силните оръжия, те обаче се допълват от градските 108 и 208, от практичният седан – създаден за нашите пътища 301 и Peugeot Traveller – истинска покана за пътуване в лукс.

Като най-старият мотоциклетен производител в света не е подмината и двуколесната гама на Peugeot – новият триколесен Metropolis RX-R, последните новости в гамата ни велосипеди са представени през дните на изложението.

Специални отстъпки и подарък Автокаско ще придружават покупката на леки автомобили с марката Peugeot през целия октомври.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини