20-годишен ударил с камшик горски служител, изправят го пред съда

20-годишен мъж ще бъде изправен пред съда за нанасяне на телесни повреди на горски служител, съобщиха от държавното обвинение. По този повод Районна прокуратура-Хасково внесе обвинителен акт в съда срещу младежа.

Според разследващите на 3 декември 2017 г. край Хасково младежът е нанесъл леки телесни повреди - кръвонасядане с оток на лицето и кръвонасядане с оток на ръката. Тогава обвиняемият и негови познати отишли с няколко каруци да събират дървесина, без да притежават разрешение. След като натоварили дървата, тръгнали да се връщат към града. Двама горски стражари, които патрулирали в района и пътували със служебен автомобил, подали сигнал на движещите се в каруците да отбият и спрат, като няколко пъти повторили и указанието си устно. Прозорецът на служебния автомобил бил отворен. Пострадалият горския стражар бил облегнал лявата си ръка на вратата и се виждала част от лицето му. Вместо да спре и да изпълни указаното му от служителите, обвиняемият с инициалите А.Ш., който бил в една от четирите каруци, движещи се заедно, замахнал с пръчка, с поставен на нея гумен ремък, използвана от него като камшик за коня, като през отворения прозорец ударил пострадалия в областта на лицето и в ръката.

По делото са били разпитани свидетели, извършени експертизи, събрани гласни и писмени доказателства. Първото заседание по делото е насрочено за декември, съобщиха от Районен съд-Хасково. За това престъпление по закон е предвидено наказание до 3 г. затвор.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Яш
    ЯшаБе
    25 -11
    12:07, 7 ное 2018
    хаха тоя горски да не си е бъркал в носа, нерде оръжието бе..за какво ти е или е нацапал гащите
  • 2
    Ja
    Jack Bauer
    35 -4
    12:18, 7 ное 2018
    марковски да идва веднага да защитава гадната мангуста.
  • 3
    Пр
    Присъда
    48 -1
    12:58, 7 ное 2018
    Да му бият 50 камшика на голо, на площада. Другото е ала бала!
  • 4
    Аз
    Аз
    13 -11
    13:58, 7 ное 2018
    Ти що не извадиш оръжие, и стреляй. Тука всичките сте коджа бабаити...
    • Яш
      ЯшаМа
      5 -2
      19:25, 7 ное 2018
      А бе посерич мен мангустиите ако ме нападнат ще ги удуша с голи ръце ако имам и оръжие си представи, ти ходи при мама да ти избърше **** с камшик ще го удрят хаха
  • 5
    На
    наБлюдател
    6 -1
    20:53, 7 ное 2018
    Катунар преби полицай ,този ударил камшик на горския .Те полицаите и горските са за това ,мангустите да ги налагат , га маат кюфтетата не реват ,сега кова са заподсмърчали?
Последни новини