11 °C

Имате належащ проблем? Първо ми кажете как приготвяте препечени филийки

  • 13-03-2018 15:10
  • 1694
  • 0
  • 0
Приготвянето на препечени филийки не звучи много сложно – докато някой не ви помоли да нарисувате процеса, стъпка по стъпка. Том Вуйец обожава да кара хората да рисуват как се пече филийка, сами или в група. Процесът на схематизиране разкрива неочаквани истини за това как да разрешим и най-големите проблеми на работното място. Научете повече за това упражнение и чуйте какво е научил Вуйец от хилядите рисунки на хората.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини