Иво Димов като Бойко: Мачка на футбол

Кметът Иво Димов /в зелено/ в атака, неговият отбор победи със 7:6 след дузпи в днешната среща

Тимът на община Димитровград, воден от кмета Иво Димов победи в инфарктен мач отбора на ветераните.

Срещата бе част от проявите при откриването на регионалния полуфинал на турнира на Каменица Фен купа, на който Димитровград е домакин два дни.

В редовното време отборите на Общината и ветераните завършиха наравно 1:1. Последваха дузпи, където по-точни бяха представителите на местната власт.

Официален старт на проявата за непрофесионалисти даде футболен треньор №1 на България Димитър Пенев. Той подари на домакина Иво Димов юбилейното издание на книгата "Това е ЦСКА".

Градоначалникът му върна жеста, като му даде съдийска свирка, с която да сигнализира за проблемите в българското първенство. И двамата пожелаха успех на състезателите в регионалния шампионат на стадион "Раковски".

За отбора на общината се състезаваха Иво Димов, кметовете на Добрич, Скобелево и Горски извор -Марин Маринов, Емил Маринов, Янко Янев, наместникът на село Светлина Жечо Жечев, шефът на ВиК- Димитровград Станимир Евтимов, както и експертите в общината Пламен Митков и Георги Тонев.

За тима на ветераните в игра се впуснаха Веско Георгиев, Динко Господинов, Вълко Шиваров, Канчо Канев, Трайчо Славков, Йонко Георгиев, Христо Георгиев, Илия Узунис, Тончо Михайлов.

Кметът на село Добрич-Марин Маринов бе едни от най-активните на терена и стана автор на единствения гол за общинарите
Треньорът на всички времена Димитър Пенев и кметът Иво Димов си размениха подаръци
Феновете на футбола и бирата на стадиона бяха много

Днес и утре на стадион „Раковски”  64-те най-добри тима от региона на Хасково, Кърджали и Смолян ще излъчат регионалния шампион в най-големия турнир по футбол за непрофесионалисти в България, както и неговия подгласник.

Двата тима ще спечелят класиране на Големия финал през септември и ще спорят за традиционната голяма награда на Каменица фен купа – посещение по избор на европейско футболно дерби.

Атака пред вратата на Общината
Димитър Пенев се радваше на интерес сред гостите
Снимка преди началото на демонстративния мач между община и ветерани

И Мис Димитровград - Пламена Стоева /в ляво/  подкрепи футболистите

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини