Заблеяна дама забива опел на Стара Планина

Опел и Ситроен в братска целувка

Заблеяна дама „заби” хасковски Опел Астра на „Стара Планина”, след като направи неуспешен опит да се включи в движението. В някакъв акт на елементарна справедливост, нейният „Ситроен” пострада повече, но пък навлече 3 часово кибичене в КАТ на потърпевшия шофьор.

Инцидентът стана около 19.30 часа на улица „Стара Планина”. Откъм кенана се спуска Опелът на хасковлията Иван Кирев, свойски наричан от познатите си Ванката. Точно след кръстовището с Дунав, Ванката прави познатата на всеки хасковлия маневра по изнасяне в лявото платно, за да се заобиколят обичайно паркираните пред близките магазинчета автомобили. За негово нещастие един от тях е бил и великотърновски „Ситроен” управляван от дамата на 5-тата снимка. Явно без да се осведоми за ситуацията по пътя, дамата се „подава” в лентата. И излиза пред бронята на опела. Следва почти челен удар, който се разминава само с тенекии заради ниската скорост на участниците в ПТП-то.

Няма алкохол и в двамата водачи. Лек удар в главата от панорамното стъкло претърпява Ванката. Преглед от спешна помощ потвърждава че главата на хасковлията е здрава. Прегледът на КАТ за обстоятелството по ПТП-то пък определи за виновна водачката на търновската кола.

Г.Христов

Проверяват главата на Ванката-здрава е
За колите не може да се каже същото
Доброволци отпушиха движението по "Стара Планина"
Извършителката говореше само с ченгета и мобилен телефон
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини