Люси напусна Къщата на "ВИП Брадър"

Само 5 дни преди финала Люси напусна Къщата на "ВИП Брадър". Тя даде своя медальон на гаджето си Камелия. "За мен тя е номер 1 и винаги ще бъде", каза певицата на своята любима.

Веднага, след като Люси напусна прага на дома, Камелия започна да рони горчиви сълзи и да упреква зрителите как са могли да изгонят именно изпълнителката, която била постигнала най-много и била истинската звезда. Тя каза, че дори Иван Ласкин не бил такава звезда, каквато е гаджето й Люси.

Никому неизвестната лесбийка Камелия, която се провали още с влизането си в шоуто, като в началото се представи с истинското си име (а задачата й бе - да крие реалната си самоличност) и по правило не трябваше да остава в Къщата, тъй като мисията й бе пълен провал, си позволи да покаже злоба към истински популярни личности. Сервитьорката продължи да нарежда как в шоуто има хора, които не заслужава да са там.

По изключение продуцентите позволиха на Люси да даде наставления от сцената на своята любима Камелия, която я гледаше от Изповедалнята в къщата. Певицата обаче едва успя да укроти злобното си гадже, като й каза да не говори много излишни приказки.

"Разочарована съм, че трябваше да оставя Камелия сама", бяха първите думи на певицата пред Ники Кънчев.

Другите номинирани - Орлин и Къци, успяха да се спасят, като спечелиха голям процент зрителско доверие.

Къци, който отново бе номиниран тази седмица, се закани по време на лайфа пред  Кънчев, че през последната седмица ще се сблъска с Фънки. "Ще го изям с парцалите", закани се нисичкият шоумен.

В сряда е полуфиналът. Тогава двамата съквартиранти, събрали най-малко гласове, ще напуснат шоуто. Големият финал е в събота - на 17 ноември. Още от тази вечер линиите за гласуване са открити и зрителите могат да гласуват за това - кои двама съквартиранти да си отидат от Къщата още в сряда.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини