5 500 лв. набраха дамите от Инер Уил клуб за "Библиотека в детската градина"

Дамите от Инер уил клуб в Димитровград празнуваха снощи 5-годишен юбилей и набраха средства за последната си инициатива - "Библиотека в детската градина"

5 500 лв. е равносметката от партито на дамите от Инер Уил клуб в Димитровград по повод 5-ия рожден ден на организацията снощи.

Средствата ще бъдат вложени в последната кампания на ротарианските съпруги -"Библиотека в детската градина".

4 000 лв. бяха средствата събрани от присъстващите на празничното мероприятие, 500 лв. предостави преди това кметът на Общината Иво Димов, а 1 000 лв. дойдоха от представителите на "Ротари клуб "Димитровград".

Гости от Инер уил клубовете в Хасково, Харманли, Пловдив и Казанлък уважиха димитровградските ротариански съпруги.

В словото си президентът на клуба Маргарита Димитрова припомни каузите, които са подкрепяли дамите в 5-годишната история на клуба.

Сред тях дарение за абитуриенти в затруднено социално  положение, успешен финал на ин витро процедура, набиране средства за скейтърска площадка, а от месец юни насам- закупуване на книжки за всяка детска градина в общината.

"Горди сме, че клуба ни е ориентиран предимно в социална и благотворителна насока", каза Маргарита Димитрова. Тя припомни, че клуба редовно помага на Дневния център за деца с увреждания, Детско вокално студио "Таралежите", рап-формация Street dust и др. Президентът на клуба благодари на всички, станали съпричастни към добрите каузи и дела в годините.

Отново снощи стана ясно, че дамите от Инер Уил клуб са закупили билети за 295 лв. за благотворителния концерт в подкрепа на семейство Стефанови от Димитровград, на който се събират средства за ин витро процедура.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини