Мама Божка: Много глезихме Пацо като малък

Като малък беше много кротко дете. С баща му нямаше за какво да му се скараме. Беше толкова кротък, любвеобилен и мил. Дете за пример беше! Това заяви в "Съпругите" по Нова телевизия Нели Кючукова, майката на "брадъра" Пацо. "Беше си такъв, докато влезе в БИГ Брадър през 2006 г. Заболя от звездомания. За добро или зло, не знам - времето ще покаже. С баща му и сестра му се опитахме да го променим, но не успяхме. Сега, с второто си влизане, се надявам БИГ Брадър да го излекува и да ни върне предишния Панайот", сподели надеждите си Нели.

"Нашата грешка беше, че прекалено му угаждахме като беше малък. Той продължава да е много добър, честен, справедлив", защитава "гарждето си" майката.

"Но е много наивен. Всички мисии, които му поставят, го излагат. Той съди за хората по себе си. А аз в се му казвам, че хората са различни. Мисли си, че той като не може да излъже, и него не могат да го излъжат. Много опасна игра е БИГ Брадър", заяви притеснената Нели.

За приликата между майката на Пацо и "мама Божка" Нели каза: "Аз съм над тези неща. Щом хората искат Пацо да е "Жоро Бекъма", аз ще бъда "мама Божка". А общото, което е между мен и мама Божка, е обичта към синовете ни.

"Той всичко си споделя с мен. Давам му съвети, но до там. Аз съм длъжна като родител да дам съвет. Той ако иска да ме слуша, негова си работа. Аз съм контактна личност и се разбирам с момичетата, които са идвали вкъщи. Той си е хубаво момче и винаги се е радвал на женско внимание", продължи да нарежда майката на Пацо.

Според нея снощи синът й се разплакал не от обида и заради подигравките срещу него, а заради "ефекта", който може да има шоуто върху родителите му..." Какво ще си помислят съквартирантите, на него изобщо не му пука. Тези сълзи се надявам да бъдат за добро. Силно се надявам той да преосмисли действията, постъпките си и отсега нататък да разсъждава по друг начин и да стъпи здраво на земята. Има нужда да слезе на земята", завърши Нели Кючукова.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини