Хората на Кунева: Създаваме условия за 150 000 работни места

Областният координатор на "България на гражданите" Диан Бояджиев и общинския лидер Иво Георгиев дадоха пресконференция

Създаването на условия за разкриване на 150 000 работни места е едно от намерията, залегнали в предизборната програма на партия "България на гражданите".

Според хората на Меглена Кунева, на българина сега му е нужна трайна заетост, а не подаяние. Това заяви в Димитровград областният координатор на пратията Диан Бояджиев.

Заедно с общинския лидер на структурата Иво Георгиев, двамата коментираха проведеното през почивните дни разширено заседание на политическата формация във Варна.

От "България на гражданите" се обявиха за подкрепа на младите майки, модерно здравеопазване и екология.

Друг от акцентите в платформата е мерки за задържане на лекарите в България, които все по-често са в чужбина заради по-добро заплащане.

Амбициозно е и намерението на партията, ако дойде на власт да вложи в българското образование 500 млн.лв. Предлагат и гражданско участие в държавните регулатори, за да намери решение казуса с монополите.

Една от първите предстоящи прояви на "България на гражданите" тук е в края на март, когато ще бъде организирана кръгла маса, посветена на електронното правителство и упревление.

От формацията са убедени, че ще водят толерантна предизборна кампания без нападки и купуване на гласове.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    O,
    o, не
    13 0
    19:10, 12 мар 2013
    Не зная какво е завършил, но на всички избори представлява различни партии. Вече не можем да му хванем цаката. На това май му се казва " Фурнаджийска лопата". Как да му повярва човек при това положение? Мнооого грешно попадение от страна на новата партия.
  • 2
    Ск
    скептик
    9 0
    20:08, 12 мар 2013
    Откъде, ма??? Ти в България ли живееш??? Тук не е Брюксел, стига си лъгала хората!!! Пък и не знам кой ти вярва!
Последни новини