Общината обяви работни места по два проекта

13 свободни места по два спечелени проекта обяви община Димитровград.

Първият проект е „Регионална програма за заетост на Община Димитровград” с основна цел популяризиране на културните и туристическите обекти в община Димитровград. Те ще трябва да предоставят информация на обществеността от цялата страна за тяхната стойност и значимост.

По него се осигурява заетост за срок от 6 месеца на 5 безработни младежи до 29 години, регистрирани в Дирекция „Бюро по труда” Димитровград. Те трябва да имат висше или средно образование, за да заемат длъжността „Информатор” на три места:

1. „Исторически музей - Димитровград”- централна градска част и ансамбъл бул. „Трети март” декларирани през 2010г. от МК за недвижимо културно наследство;

2.Туристически информационен център „Светилище на нимфите и Афродита” с. Каснаково;

3. Информационен център „Защитена местност с. Злато поле – с. Райново;

Вторият проект е по Национална програма „От социални помощи към заетост”, като ще се осигури заетост за срок от 8 месеца на 8 безработни лица на длъжност „Работник в строителството"

Тук желаещите да се включат ще извършват ремонт на две места- ремонт на тротоар на ул."Лайпциг" и детска площадка на ул."Ал.Стамболийски", казаха от пресслужбата на Общината.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини