Финалът на Шампионска лига в 3D по bTV Action в мрежата на ESCOM

За първи път у нас bTV Media Group предлага на зрителите финала на Шампионска лига в 3D формат. Абонатите на ESCOM, които имат техническата възможност, ще се порадват на уникалното преживяване. 

Най-гледаният клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига за първи път ще бъде достъпен за българските фенове и в 3D формат. На 25 май зрителите на bTV Action ще имат възможност да се насладят на невероятното 3D шоу чрез специалния канал bTV Action 3D, създаден специално за големия финал на турнира. 

Сезон 2012/13 на УЕФА Шампионска лига ще достигне кулминацията си на 25 май на стадион Уембли в Лондон пред рекорден брой телевизионни зрители по целия свят. Финалът ще бъде заснет от над десет 3D камери, които ще дадат възможност на многобройните фенове да се почувстват максимално близо до любимите си футболисти. 3D технологията позволява телевизорите да обработват и доставят информация толкова бързо, колкото човешкото око изпраща информация до мозъка. Резултатът е неописуемото усещане, което допълнително ще подсили невероятната емоция на финала пред малкия екран.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини