Богоровци раздадоха "Оскари" на учителите си

98 зрелостници от Езиковата гимназия се сбогуваха с училището днес

Награди, подобни на американските фирмови "Оскари" раздаваха дванайстокласниците от Езиковата гимназия в Димитровград.

Днес бе тяхният последен учебен ден, в които младите хора се разделиха с гимназията и поеха по своя път. Празникът се състоя в двора на гимназията тази сутрин.

С отличията зрелостниците се отблагодариха на учителите си за знанията и уменията, които са им дали през последните пет години. С бурни аплодисменти и шеги те посрещнаха преподавателите си по различните предмети- бълг. език, математика, гражданско образование, англ.език и др.

Общо 98 зрелостници завършват ЕГ "Д-р Иван Богоров" в Димитровград тази година. Сред класните ръководители в училището има родители на абитуриенти. Абитуриенти тази година са и МИС-ките Ивелина Хилендарова и Габриела Вълкова.

Да не забравят родната гимназия, да продължават да мечтаят и попътен вятър в живота им пожела директорът на училището Красимир Кръстев.

Завършващите получиха поздрави от кмета Иво Димов, председателят на ОбС Стефан Димитров и съветническа група "Да за Димитровград". Към тях се обърна и класният на 12 а Тодор Тодоров, който им пожела живота да се превърне за тях в успешен проект.

Състоя се и традиционната смяна на знаменосците, както и предаването на книгата на випуска, която след надиграване попадва в ръцете на единайстокласничките. Имаше и поздрави от осмокласниците, заедно с житейски съвети.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Директорът Красимир Кръстев бие последния звънец за Випуск 2013

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини