СОУ Любен Каравелов се раздели днес с юбилеен випуск

СОУ "Любен Каравелов" изпрати днес юбилеен випуск

С тържество в двора на училището беше ознаменуван днес последният учебен ден за зрелостниците от СОУ „Любен Каравелов”.

В програмата по изпращането на юбилейния вируск 2013  се включиха Забавно-духов оркестър „Димитровград” и танцьори от Денс център „Галаксико”.

С приветствия и пожелания за успешно дипломиране каравеловските дванайсетокласници бяха поздравени от директора си Валентин Христов, от кмета на Общината Иво Димов, председателя на Общинския съвет Стефан Димитров и общинския съветник от „Да за Димитровград” Таня Делчева. Тържеството уважи и директорът на Хуманитарната дирекция в Общината Антоанета Шаркова.

Градусът на емоциите беше повишен от единайсетокласникът Ивелин Ванчев, който поздрави зрелостниците с песента „Един неразделен клас”.

Благодарности към своите учители изказаха от името на зрелостниците Владимира Георгиева и Петя Иванова.

По традиция, създадена в СОУ „Любен Каравелов”, първокласниците изпратиха своите какички и батковци със специално ръчно направени картички и рисунки.

Класният ръководител на 12 Б клас Живко Русев изпрати с прочувствени думи по пътя към зрелостта четиридесет и тримата възпитаници на училището от юбилейния випуск.

Специално за тях от името на Клуба на дейците на културата рок музикантът Диан Дончев изпълни хитовата песен на „Щурците” – „Клетва” и обещаната от Живко Русев на възпитаниците му още от 9 клас -  We Are The Champions” на Фреди Меркюри.

Гостите на тържеството в "Каравелов"

"Един неразделен клас...."

"Галаксико" се погрижи за настроените на тържеството
Класният ръководител на 12 б Живко Русев

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини