Диян Георгиев: Напуснах ГЕРБ, защото няма чуваемост!

Диян Георгиев вече не е част от съветническата група на ГЕРБ в ОбС-Димитровград

Напуснах ГЕРБ защото няма чуваемост. Освен това, не съм доволен от водената на местно и национално ниво политика. Това заяви съветникът Диян Георгиев по повод новината от сесията на ОбС -Димитровград вчера, където стана ясно, че той официално е извън редиците на партията.

Бившият гербер потърси днес Dimitrovgrad.bgvesti.net, за да изрази своята гледна точка за случилото се. Не скри, че сам е решил да излезе от партията на Бойко Борисов.

Повод за това е станала декларацията, с която част от членовете на ГЕРБ поискаха отстраняването на Цветанов, Фидосова и Паунов преди месец. "Отстраняването на Фидосова вече е факт, което показва, че сме били прави", заяви Георгиев.

Каза още, че не е доволен и от работата в групата на ГЕРБ в местния парламент, която, по думите му има внесени пет докладни за две години от този мандат.

"Готов съм да подкрепя всяко предложение, независимо от политическата сила, което е в полза на жителите на Общината", каза още Георгиев. Като пример даде разгледана на последната сесия докладна, внесена от него.

Тя касаеше промяна в таксата, която трябва да се плати за издаване на удостоверение за търпимост. Тя бе намалена 405 лв. на 120 лв., като решението одобриха с гласовете си 26 общинари.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини