Конкурс провокира фотографи да заснемат красотата на трансграничната област

Фотоконкурс провокира любители на красивата природа, живеещи в транграничната област между България и Гърция

 „Популяризиране на красотата на трансграничната област и нейните хора“ e надслова на фото конкурс, организиран от Управляващия орган на Програмите за европейско териториално сътрудничество, с подкрепата на Съвместния технически секретарат на Програмата „Гърция – България 2007-2013”.

Той е по повод Европейския ден за сътрудничество, който се отбелязва на 21 септември.

В надпреварата могат да участват лица над 18 годишна възраст, любители фотографи, живеещи в областите Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково. Авторите трябва да представят снимки, свързани с живота на трансграничната област -територии, хора, дейности, събития и др. Няма такса за участие в конкурса.

Могат да се изпратят до 4 снимки. Те трябва да са с  формат jpg/gif; резолюция 300 dpi; размер на излагане А3, 29, 7Х42 cm, като големината на всяка снимка трябва да бъде по-малка или равна на 7 МВ. Освен това, нужно е да се изпратят оригинални фотоси, а крайния срок е 4 септември 2013 година.

Повече информация може да намерите на страниците www.greece-bulgaria.eu, секция „Latest news”, както и на www.interreg.gr. Най-добрите снимки ще вземат награда, а част от тях ще бъдат включени в изложба в Гърция.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини