"Таралежите" събраха приятели и съмишленици за юбилеен концерт

"Таралежите" навършиха 10 години от основаването си

Емоционален и изпълнен с много положителни преживявания - така може да се опише снощния концерт на ДВС "Таралежите", които празнуваха 10-годишен юбилей в залата на общинския театър.

Там най-малките, средните и най-големите "Таралежи" изпяха всички свои хитове през годините и няколко нови песни. Прозвуча и мелодия, посветена на 10-ия рожден ден, с автори Величка Петрова и Огнян Тодоров.

Възпитаниците на ръководителя Емилия Тодорова показаха и танцови умения на сцената, най-вече по време на изпълненията на песните на фолклорна основа.

Концертът уважиха и приятели на "Таралежите" - изпълнители от Хисаря, както и техните колеги от Детски и младежки център - рап формацията "Стрийт дъст" и "Галаксико". В залата бе и кметът Иво Димов.

На сцената под алподисментите излезнаха ръководителят Емилия Тодорова, композиторът Огнян Тодоров и поетесите, автори на многобройните песни на "Таралежите" Мария Шандуркова и Величка Петрова.

Благодарности за работата през годините получиха авторите, а приятелите на ДВС "Таларежите" им пожелаха нови хитове още 100 години.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Ръководителят Емилия Тодорова и Миглена Бинева от "Стрийт дъст"

Поетесата Величка Петрова е с "Таралежите" от самото им създаване преди 10 години
Гостите от Хисаря

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини