Охранителна фирма "Саламандър" откри нов офис в Димитровград

С водосвет, отслужен от архиерейски наместник Георги Тодев бе открит офиса на фирма "Саламандър АСО"

С водосвет, отслужен от Архиерейски наместник Георги Тодев днес в Димитровград бе открит офис на охранителна фирма "Саламандър АСО" .

Събитието уважи кметът на Димитровград Иво Димов, както и ръководството на "Саламандър Груп Холдинг", и представители на офисите в Перник, Кърджали, Пловдив.

Богат автопарк, високо квалифицирани служители и осигуряване на десетки работни места са част от приемуществата на охранителната фирма на територията на Община Димитровград. Тук тя работи с дружества като "Терна" и "ПООР".

"Саламандър АСО" предлага охрана със СОТ, видеонаблюдение, пожарни системи,  а също и физическа охрана.

На разположение на димитровградчани е и охрана на обществени мероприятия, работни срещи и пътувания, а също и промишлени предприятия, болнични заведения, училища и др.

Разполага с най-модерна техника и системи за видеонаблюдение, електронни системи за контрол за достъпа при пропускателен режим, паник бутони и др.

В "СОТ Саламандър" се обръща специално внимание на индивидуалния подход при работа с клиента, според неговите нужди и потребности. Цените на услугите са достъпни, а за качеството гарантира ръководството на фирмата, съставено от бивши служители в системата на МВР и Министерството на отбраната.

"Саламандър АСО" притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008, членува и в националното и регионално сдружение на частните охранители и детективи.

Дружеството е с 23 -годишни традиции в частния охранителен бизнес в България. Има офиси в София, Пловдив, Ст.Загора, Перник, Варна, Велико Търново, Кърждали, Хасково,Благоевград, Кюстендил, Ловеч, Враца, Пазарджик, Радомир, Брестник, Банско, Троян и др.

Офиса в Димитровград ще откриете на бул. "Д.Благоев" №5 -А-2 срещу Водната кула и на телефон 0882 97 97 90. "Саламандър АСО" гарантира сигурност, качество и професионализъм!

Шефът на "Саламандър АСО" Лъчезар Пенев уважи събитието в Димитровград
Кметът Иво Димов поднесе подаръци при откриването на новия офис

Богат автопарк и квалифицирани служители са част от преимуществата на СОТ Саламандър

Охранителната фирма разполага с всички необходими сертификати и разрешителни за своята дейност
Коктейл в местно заведение беляза откриването на новия офис на фирма "Саламандър АСО" в Димитровград
Домакините от Димитровград получиха подаръци

Офисът на "Саламандър АСО" се намира на бул."Д.Благоев" №5 срещу Водната кула

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини