Новият шеф на пазарите с амбиция да запази и увеличи приходите

Димитър Вълчев пое временно Общинското предприятие, стопанисващо пазарите и тържищата в Общината

Днес е първия работен ден на новият временен управител на Общинското предприятие, стопанисващо пазарите и тържища в община Димитровград / ОП СПИОПТ/ Димитър Вълчев.

38-годишният мъж напусна бизнеса си и пое най-голямото общинско предприятие, след като миналия петък досегашният управител Лидия Николаева подаде оставка.

Вълчев е убеден, че ще се справи със задълженията си и, че поема предизвикателство като застава начело на най-голямото Общинско предприятие. Новият шеф все още навлиза в работата, но като един от приоритетите си посочва запазване и увеличаване на приходите в ОП СПИОПТ.

Димитър Вълчев коментира и предстоящото премахване на 12 маси от т.нар.Топтан в района на старата автогара заради изграждането на пешеходен мост. Това се налага заради мащабния проект по изграждане на новия ЖП надлез на бул."Трети март".

Новият шеф смята, че ще бъде предложена подходяща алтернатира на собствениците и наематели на търговски обекти, които предстои да се преместят. Детайли обаче все още не са ясни, уточни Вълчев. Според него, по -важното е, че промяната ще е за добро на жителите на града и Общината.

Младият мъж има 14-годишен трудов стаж в сферата на бизнеса с търговия с горива. Завършил е магистратура в Бургаския свободен университет, специалност "Индустриален мениджмънт". Вълчев поема временно поста управител на ОП СПИОПТ до провеждането на конкурс.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Част от масите на търговци, близо до старата автогара ще бъдат премахнати заради направата на пасарелка, снимка-архив
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини