Магия с олио от гроб погубила студентите в река Чая

Магия от завист затрила 4-мата студенти, които загинаха във вторник в река Чая. 
“4 дни преди да тръгнат да празнуват 8 декември в Родопите, беемвето на Тони беше напръскано с жълта мазна течност. Това е олио, взето от кандило на гроб”, категорична е бабата на Стоян Генов - Щерона Ваклушева.

Тя е прочута ясновидка от с. Мирово, известна с разкриване и разваляне на прокоби. “Бях сигурна, че това е магия от завист. Има хора, които не можеха да приемат, че Тони е перспективен, умен, кара чисто нова луксозна кола и щеше да върви нагоре”, категорична е Щерона. Тя по цял ден стои пред снимката на покойния си внук.

“Ден преди да замине да празнува с колегите си, Тони дойде да ме види. Казах му: “Много те моля, бабче, разубеди приятелите си и не тръгвайте. Имам лошо предчувствие.” Внукът я погледнал и отвърнал: “Бабо, не съм само аз. Много хора сме, а и последна година сме заедно, нека да се повеселим.”

Като видяла, че не се вслушва в молбата , решила да въздейства чрез баща му.
“Васко, не го пускай да тръгва”, настоявала Щерона пред сина си. Той също не могъл да откаже на студента.Две поредни нощи преди трагедията ясновидката била споходена от кошмарни видения.“Първата вечер сънувах две големи църкви, че са мои. Пред тях имаше много хора, които чакаха да влязат. Най-отпред стоеше една стара, прегърбена и изпокъсана бабичка. Взех нови дрехи, които бяха оставени пред иконите, за да я облека, но тя избяга”, описа Щерона.На втората вечер сънят се повторил едно към едно с тази разлика, че в храмовете се влизало по стълби, които вървят надолу.

“Казах си - това не е на хубаво. Предупредих децата и близките ми много да внимават и да не предприемат никакви пътувания. Не успях само да спра Тони и гледай каква голяма беля стана”, плаче Ваклушева.При нея в чирпанското серо Мирово всяка събота и неделя се събират хора от цялата страна. Едни идват да им разваля магии, други търсят изцеление, трети - да се сдобият с рожба.“На толкова народ съм помогнала, десетки съм спасила от смърт, а моето внуче си отиде младичко. Душичката ми изгоря”, раздира се от плач гадателката.

Преди близо 11 г. тя загубила 27-годишния си син Гено, който загинал в катастрофа близо до с. Говедаре край Пазарджик. Младият мъж бързал за семеен празник.
Майка му го предупредила да не пътува, но той не я послушал.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини