Осигуряват работа на безработни висшисти в телефонен център в Димитровград

Част от младите хора, който ще работат в телефонен център в "Евро Ферт" бяха представени на среща с медиите днес

Седем работни места за висшисти до 29-годишна възраст ще осигури проект, който започна да реализира "Евро Ферт" в Димитровград по Оперативна програма.

Една от дейностите по разработката е създаването на телефонен център, където ще работят младите хора. Това оповести на среща с медиите днес ръководителят на проекта Дияна Иванова.

Целта на този център ще бъде да подава различна по обем информация, свързана със производството и произвеждана от фирмата продукция.

Преди да бъде открит т.нар Call Center, одобрените безработни висшисти ще преминат обучение по специалността "Маркетингови проучвания".

След това в продължение на една година ще бъдат назначени в телефонния център като специалисти по маркетинг и реклама. Предвижда се центърът да се намира на ул."Бузлуджа", а също така в рамките на проекта да бъде обзаведен с техника и мебели.

Одобрените млади хора споделиха, че са доволни от участието в разработката, която им дава шанс за реализация веднага след като са завършили образованието си. Седемте кандидати са подбрани от Бюрата по труда в Хасково и Димитровград, където са били регистрирани.

Проектът е на стойност 147 989 лв. и продължава до 30 април 2015 година.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Проектът, осигураващ заетост бе представен пред журналисти днес

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини