Пак промени в движението в Димитровград заради Водния проект

Новата реорганизация на движението обхваща участък до кръговото кръстовище на бул."Раковски"

Нова временна организация на движението се въвежда от днес за няколко улици в Димитровград във връзка с реализацията на т. нар. Воден проект.

Със своя заповед кметът Иво Димов временно забранява от днес - 7 януари до 10 февруари общественото ползване на 260 метра по пътя от кръстовището на ул. „Гоце Делчев” до кръстовището на ул. „Струга”.

Може да се ползва обходен маршрут е през новия мост на р. Марица – Път І – 5 (Панорамен път) – бул. „Г. С. Раковски”.

Втората забрана за движение обхваща 170-метров участък от кръстовището на ул. „Струга” до кръгово кръстовище на бул. „Г. С. Раковски”. Алтернативният маршрут е същият, а периодът едномесечен – от 11 февруари до 11 март.

Да се поставят табели, указващи обходните маршрути и да се спазват проектната документация и становището на областната дирекция на МВР, Сектор „Пътна полиция”-Хасково, е записано още в заповедта.

Затворени за движение все още са и бул. „Христо Ботев” в участъка от СОУ „Васил Левски” до МБАЛ „Св. Екатерина” (кв. Габера), ул. „Хан Аспарух”, ул. „Васил Петлешков” в централната част на града. От вчера с друга заповед на кмета Иво Димов е забранено движението и в района на кръстовището на бул."Ст.Стамболов" и ул."З.Зограф".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини