БАСТА откри свой офис в Димитровград

С водосвет бе открит новия офис на БАСТА в Димитровград

С водосвет, отслужен от архиерейски наместник Георги Тодев новата формация БАСТА /Българи за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията/ откри свой офис в Димитровград тази вечер. Той се помещава в сградата на Бюрото по труда на бул."Раковски".

Членове и симпатизанти на организацията уважиха проявата, сред тях бе и лидерът Иван Петров.

Пред журналисти той коментира, че близо 300 наброяват членовете на БАСТА в община Димитровград. Това е втория за Хасковска област офис след този в Хасково. Планувано е откриване на такива в Симеоновград, Харманли и Свиленград.

Регистрацията на БАСТА като политическа формация и подготовка за предстоящите избори за Европейски парламент са новините около формацията. Все още не е решено как ще се участва във вота - дали самостоятелно или в коалиция в подкрепа на дясна кандидатура.

Според Петров, Евроизборите ще са своеобразен лакмус за големите политическите партии в България, за да видят как стоят на политическата сцена.

Бившият депутат от ГЕРБ е на мнение, че БАСТА дава старт на политическата нова година. Сред акцентите е спечелване на доверието на хората не само като личности, но и като политическа формация, обобщи Петров.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Лидерът на БАСТА Иван Петров уважи откриването на новия офис

Представители на структурата в Симеоновград уважиха откриването

Офисът на БАСТА се помещава под Бюрото по труда в Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини