Недоволство беляза ученическите игри по тенис в Димитровград

Занимания по тенис на маса, част от Общинските ученически игри се проведоха днес

Родителско недоволство беляза провеждането на състезанията по тенис на маса от Общинските ученически игри в Димитровград. Те стартираха днес в 14:00 часа във фоайето на Спортна зала "Младост".

На редакционната поща на Dimitrovgrad.bgvesti.net часове преди началото оплакване подаде димитровградчанката Таня Димитрова. Тя твърди, че заради безхаберие на преподавател от СОУ "Л.Каравелов", отличен състезател по тенис на маса не участва в общинския етап на ученическите игри.

Става дума за седмокласника Димитър Донев, който играе в местния клуб "Аста" и е носител на редица отличия. Димитрова твърди още, че не е подадено навреме заявление за участие на отбор от димитровградското СОУ в надпреварата по тенис на маса днес.

От Общината категорично отрекоха да става дума за пропуснато заявление за участие в турнира. Преценка на съответния преподавател по физическо възпитание в дадено училище е кой ученик да участва и кой не в състезанията, коментираха спортни експерти от администрацията.

В игрите по тенис на маса днес участваха отбори от ОУ"Ал.Константинов", ОУ "П.Славейков" и ОУ "Св.св.Кирил и Методий" - кв.Черноконево. В късния следобед стана ясно, че победител е тимът на ОУ "Ал.Константинов", втори са Славейковци, а трети -учениците от Черноконево.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Три отбора участваха в състезанията по тенис на маса в зала "Младост"

Пренебрегнатият състезател Димитър Донев, снимката ни изпрати читателката ни Таня Димитрова
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини