Дрегер пощади снощен водач

Панайот Иванов с видимо притеснение пристъпи към дрегера

Снощен водач предизвика катастрофа на бул. „Стефан Стамболов” в участъка между „Лебеда” и общинска полиция около 8 часа тази сутрин. Разсеяният Панайот Иванов идвал със своето Сузуки откъм бул. "България" в посока автогарата, но на абсолютно правия участък не видял предно движещо се пежо и се забил в задницата му. Водачът така и не даде смислено обяснение какво всъщност се е случило- опит за изпреварване или пежото му е изскочило внезапно отнякъде. Просто не бил го видял.

Щетите от сблъсъка са почти изцяло за сузукито което е със солидно омачкана предница. Водачът му обаче бе притеснен не толкова от повредите, колкото от приближаващият се в ръката на полицая дрегер. С видимо опасение Панайот наду инструмента и трепетно изчака резултата. За негово огромно щастие дрегерът му отърва книжката с показание от 0.42 промила алкохол в кръвта. Наказуемата концентрация весели молекули е от 0.5 нагоре.

Водачът на пежото също бил тестван с техническото средство, но алкохолната му проба била нула. Макар да бе потърпевш, шофьорът на френската кола се бе покрил вдън земя и не пожела да хвърли още светлина върху нелепия инцидент.

Г.Христов

В резултат на разсеяността му, ударил колата си в предно движещо се пежо
Сузукито бе здраво омачкано

Пежото се отървало с ожулена задница
Тестът за алкохол показа успокоителното 0.42
Инцидентът се размина само с материални щети и временно блокирана улица
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини