Закопчаха четирима за кражби

23-годишен младеж е задържан за кражби в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Той задигнал 40 лева от кафене на улица „Единство”, след като счупил прозореца. След демонтиране на стъкло е нахлул и в павилион на улица „Единство” и откраднал мобилен апарат. При третото си взломяване чрез демонтиране на метална решетка е проникнал във вила във вилна зона „Орфей”, откъдето е извършил кражба на телевизор, лаптоп, златни накити и DVD. Познатият на органите на реда хасковлия е с полицейска мярка „задържане” по образуваното досъдебно производство.

Двама мъже са задържани в районното в Свиленград за други кражби. Това са 53-годишен жител на село Капитан Андреево и 35-годишен любимчанин. Те са сгащени от полицаите в момент на кражба от необитаем частен дом на улица „Бяло море” в града. Преди да им щракнат белезниците, мъжете са подготвяли за изнасяне 25 гипсокартонови плоскости. Образувано е бързо производство.

Още един свиленградчанин е в ареста за кражба. 21-годишният младеж е прибран след сигнал от охранителна фирма на хипермаркет в граничния град, тъй като се опитал да открадне тоалетни принадлежности на стойност около 25 лева.

 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини