Петя Ставрева: Да подкрепим националния отбор на България – ГЕРБ с номер 18

„Нека да подкрепим на изборите за европейски парламент националния отбор на България – ГЕРБ с номер 18”. Това призова на среща в хасковското село Книжовник лидерът на „Обединени земеделци” Петя Ставрева. На продизборната среща я придружаваше бившият икономически министър и депутат от ГЕРБ Делян Добрев.

„Чрез ГЕРБ в Брюксел ще бъде чут и гласът на земеделците”, увери събралите се Ставрева. „Вече седем години сме в ЕС, но сме европейци само по документи,  но не по доходи, нито по самочувствие. Затова бъдете активни и гласувайте. От резултатите от вота на 25 май ще зависи какво ще се случи в нашата държава. Днес ни управлява един сговор от компрометирани хора, които ни водят в погрешна посока. Затова решихме да подкрепим ГЕРБ. Ако в Европарламента влязат кадърни, знаещи и можещи, честни хора, те могат да направят така, че средствата от ЕС да стигнат до всеки един от вас. Затова е важно да се гласува на 25 май. Надявам се да последват и парламентарни избори, за да излезем от блатото на популизма и начело на държавата да застанат демократи.

Лъжат ви, когато ви казват, че тези избори не са важни. Не. Те са са важни, защото начинът ни на живот зависи от това какво се решава в Брюксел. А гласът на земеделците в Брюксел може да бъде чут чрез ГЕРБ”, каза още Петя Ставрева.

„Вие помните какво се случи на парламентарните избори миналата година”, взе думата Делян Добрев. „В резултат на манипулацията с бюлетините в Костинброд избирателната активност спадна с 8 процента. И това не бяха гласове за БСП, нито за ДПС. Бяха гласове за ГЕРБ. Ако тази манипулация не беше успяла, резултатите щяха да са съвсем различни и БСП никога нямаше да състави правителство. А накъде ни води това правителство, може да видите по премиера Орешарски. За една година той не посети нито една европейска държава – нито Германия, нито Франиця, нито Англия. Орешарски е изолиран от всички. От началото на тази година ЕС спря средствата по програма „Околна среда”. Това са парите, с които се изграждат ВиК – мрежите. Подозирам, че до края на годината това ще се случи и с останалите оперативни програми”, каза още Делян Добрев

„Мотото на ГЕРБ за тези избори е „България няма време за губене”. Наистина няма”, обобщи един от присъстващите земеделци.      

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини