Томислав Дончев: Гласувайте, защото купения вот е голяма заплаха!

Водачът на листата на ГЕРБ за Евроизборите Томисалв Дончев посети Димитровград

По- висока избирателна активност на изборите за Европейски парламент на 25 май спрямо парламентарния вот миналата година прогнозира водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев. Той посети днес Димитровград, като в качеството на домакин влезна депутатът Владимир Митрушев. Дончев се разходи из централната градска част и разговаря със симпатизанти в местно кафене.

Той ги призова да гласуват, защото това е едиинствения начини да се преодолее купения вот, който според Дончев е най-голямата заплаха. 

От хората зависи къде ще е мястото на България, защото за първи път от 7 години се заговори дали мястото й е в Европа, а резултатите от тези избори ще бъдат и сигнал дали българите са доволни от случващото се, заяви кандидатът за евродепутат.

Ако хората са доволни, могат да подкрепят партиите от тройната коалиция. Ако смятат, че управлението е базирано на подмяна, алтернативата е само една – № 18 в бюлетината", категоричен бе Дончев

Той разказа за обиколните си в над 100 населени места в страната през последните седмици. Посочи, че има хора, които не знаят какво е Европа.

"В 21 век, когато България е Европейския съюз, има все още места, където не бива да казваш какво мислиш, особено ако мислиш различно, защото ще последва наказание", заяви още Дончев.

Според него, първата задача на ГЕРБ след евроизборите ще бъде да направят така, че Европа да стигне до всяко кътче на България.

Кандидатът за евродепутат Томислав Дончев се срещна със симпатизанти в местно кафене
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини