Набират помощи за пострадалите от наводнението в Община Димитровград

Кампания в подкрепа на пострадалите в село Странско и останалите населени места стартира в Димитровград

Фондация "Подари усмивка", съвместно с Община Димитровград започва кампания за набиране на материални помощи за пострадалите от наводненията села в община Димитровград.

Кампанията започва от утре - 8 септември и ще продължи до 14 септември, става ясно от публикация на Фейсбук страницата на "Подари усмивка".

Помощи ще се събират във времето от 10 до 19 ч. в офиса на фондацията, намиращ се на партерния етаж на бившия Дет Маг на бул. „Раковски” 16, офис 3.

Набират се пакетирани трайни храни, пакетирана храна за директна консумация, почистващи препарати и дезифектанти, дрехи, подходящи за предстоящия зимен сезон, завивки, спално бельо, мебели, домакински уреди и всякакви стоки от първа необходимост.

Няма да се приемат нетрайни хранителни продукти и храни, които изискват специален режим на съхранение. Всички дарени неща да бъдат годни за употреба, домакинските уреди да бъдат работещи.

Имаме нужда от доброволци, които да осигурят постоянно присъствие в пункта за приемане на помощите, както за пакетиране и опаковането на събраното, пишат още от "Подари усмивка".
Набират се и доброволци, които да помагат на място при отводняването и почистването на засегнатите домове, като ще бъде осигурен и транспорт до съответните населени места.

За повече информация:
0885 77 97 42 - фондация "Подари усмивка"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    St
    stefan_1410173010
    5 0
    13:53, 8 сеп 2014
    Къде са елита на града ? Къде са общинските съветници ? В такава ситуация никой няма ,пари ли нямат да помогнат ? време ли нямат ? всичко което нямат е желание ,далавера ,интерес и лоялност към хората и градът си.
Последни новини