БСП: Благодарим на жителите на Община Димитровград, гласували за нас!

БСП Лява България благодари на избирателите, които са гласували за нея на парламентарните избори

Червената партия благодари на своите избиратели в Община Димитровград за това, че са подкрепили БСП Лява България на вчерашните избори за Народно събрание, гласи информация, разпространена днес до местните медии.

Според неофициалните данни от изборите, в Общината левицата е трета политическа сила след ГЕРБ и Реформаторския блок.

На парламентарните избори преди година БСП бе първа политическа сила тук. Вчера подкрепата си за коалицията са дали 3 900 избиратели или 14,5 % от общо гласувалите.

Потърсен за коментар, лидерът на червената партия Димитър Петров не скри, че резултатите не са много добри за социалистите. Предстои анализ на ситуацията и представянето ни, добави Петров.

Водачът на листата на БСП Лява България в хасковско Чавдар Георгиев със сигурност влиза в новото Народно събрание, сочат данните от вчерашния вот. Димитровградската структура не издигна свои представител в тези избори.

Част от членовете на червената партия изразиха недоволството си от този факт по време на визитата на лидера на БСП Михаил Миков в Димитровград. Той бе тук преди седмица за среща в театъра в рамките на предизборната кампания.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини