Приключиха с асфалтирането на бул.Д.Благоев днес, пускат го до дни

Асфалтиран е вече участъка от бул."Д.Благоев" между кръговото кръстовище и ул."В.Петлешков", който бе разкопан заради проблеми с Водния проект точно преди месец.

Днес работници на фирмата- изпълнител положиха настилката на мястото, където преди дни се извършваха ремонтни дейности. Напомняме, че още в началото на седмицата стана ясно, че работата на бул."Благоев" върви към финал.

Извършваха се и довършителни мероприятия, като оформяне на шахти, бордюри и др. Те ще продължат и през почивните дни. Предстои полагане на нова маркировка и булевардът ще бъде отворен за движение до 5-6 дни, увери кметът Иво Димов.

До десетина дни се очаква приемателна комисия и акт 16, който поставя финал на проекта, подменил канализацията и водопровода на 13 димитровградски улици. 8 години е гаранцията на Водния проект, в рамките на този срок фирмата -изпълнител би трябвало да отстранява и други нередности, ако възникнат такива.

Припомняме, че повторното разкопаване на участъка се наложи заради пропаднали тръби, като по думите на специалистите проблема вече е отстранен.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Разкопаният участък на бул."Благоев" вече е с положен асфалт

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ст
    Стоев
    3 0
    18:18, 20 ное 2014
    Дано този път всичко е наред ии минава трафика и от там.
  • 2
    Fe
    fen62
    2 0
    20:20, 20 ное 2014
    те така се прави в БуЛгАрИсТаН-----по време на дъжд полагат асфалт---богата държава сме ша знаете
Последни новини