Черпят с торта димитровградските деца за празника на града

    Детско утро подготвя Община Димитровград. Празникът е в рамките на програмата за 68-ия рожден ден на града и ще се състои на 30 август, неделя от 10:30 часа. 

    На централната алея бул. "България" ще бъдат разположени различни ателиета, ще има клоуни, шоу с обръчи, барони и други атракции, които ще отведат малчутаните в света на цирка и цирковото изкуство. Кулминацията ще е огромна торта, от която ще опитат всички присъстващи.

    Тази година от Общината са решили тортата да не се разполага, както досега на сцената на площад "България" на 2 септември, а да бъде за най-малките димитровградчани.

    По -рано същия ден - 30 август от 10:00 часа за трета поредна година всеки желаещ може да се качи на покрива на най-високата сграда на община в България - тази в Димитровград и да се наслади на гледката. Инициативата тази година е под надслов # високо # Димитровград. През 2014-та година двойка младоженци също изкачи 14-етажното кметство.

    На 30 август от 21:00 часа димитровградчани могат да гледат лятно кино. На площад "Поезия" пред "Планета Пайнер" ще се прожектира емблематичният български филм "С деца на море". За зрителите има подготвена и безплатна минерална вода.

    На 30 август има и поредица спортни мероприятия, както и концерт на читалищни самодейци в парк "Марица". Цялата програма за празника на Димитровград - разгледайте на Фейсбук страницата ни!

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини