Златен Rolls Royce Drophead Coupe - специално за Абу Даби

Не сте доволни и напълно удовлетворени от степента на лукс, която предлага Rolls Royce Phantom Drophead Coupe? Вероятно и вие трябва да си поръчате тогава един от тези..

Търговски представител на всякакви луксозни и скъпи автомобили от Абу Даби се е заел с доставката на един Phantom Drophead Coupe, който е завършен в златист металик, а на всичкото отгоре и на предницата се мъдри златна фигурка на Spirit of Ecstasy. Няма съмнение, че моделът пристига при един от многото заможни хора в Абу Даби, като колата може да се похвали още, че притежава стоманен преден капак, орнаменти от тиково дърво, както и двуцветно оцветяване.

Средния Изток е едно от основните места, където се развива с пълна сила програмата на Rolls Royce за уникални модели. В интерес на истината оттам идва и най-големият брой поръчки на уникални коли. Програмата представлява специална услуга, която позволява на клиентите да променят почти всичко видимо в колата, независимо дали става дума за малко по-дебел волан или за напълно променена кабина.

Занимаващите се с тази програма работят в свой собствен „ъгъл" на фабриката в Гудууд, където дори развиват свои собствени бои, материали и механични модификации.

Изненадващото е, че собственикът е решил да остави колелата на автомобила непроменени. Механичният пакет също е останал непроменен, което означава, че мощността идва от същия 6.75-литров V12 двигател. Мощността е 453 к.с., а въртящият момент – 720 Нм.

Що се отнася до цената... нека не задълбаваме.
Източник: rs-auto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини