BigBrother губи зрители всеки ден! Пеньо се завръща... като жена

От началото на предаването е изминала точно една седмица и въпреки лекото покачване на зрителския интерес покрай влизането на мъжете и по-точно на Тошко (от Грудово) според Интернет анкетите се оказва, че предаването губи зрители всеки ден. Не за сметка на по-добро предаване в ефира, а само и единствено заради безумната обстановка, в която съквартирантите се намират - паднал самолет, влага, студ, мизерия. Продуцентите в желанието си да изпитат издръжливостта на участниците предложиха на зрителите поредния бълвоч, който ужасно напомня мизерията на най-слабия втори сезон. Зрителите, които и без това напоследък мръзнат пред телевизорите и мониторите на компютрите си са изморени да гледат мизерия и искат вече да видят има ли по дяволите къща или не. Ако такава не се появи до седмица има реална опасност рейтинга на предаването да се разбие подобно на самолета в къщата.

А какво ще се случи тази вечер? Ще гледаме досадния Мъро от досадния втори сезон на предаването. Той ще бъде специален гост на живото предаване по случай първите номинациите. Дървеният философ ще коментира заедно с телевизионният критик Георги Лозанов.

Едва в „Малката сестра" от 23:45 щв можем да наблюдаваме истинско шоу където номинациите ще коментира един от най-запомнящите се персонажи - Панайот от трети сезон и неговия любимец Пеньо. Псувните и ругатните между двамата ще бъдат прекъсвани от тризначките. Все още не е ясно как ще се справи Венета Райкова с предизвикателството да вкара в едно студио точно тези 5 скандални съквартиранта.

Ние пък се сдобихме с интересни снимки на персонажа Пеньо за това ви предлагаме да видите как изглежда той напоследък.... не, не сме се объркали, това наистина е Пеньо нищо, че прилича на жена. slide

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини