Почистиха джунглата в двора на Социално подпомагане -Димитровград

    Обраслият като джунгла двор на Социално подпомагане в Димитровград вече е почистен, става ясно от публикация в групата Димитровградски нередности.

    Преди десетина семейство Делчеви дадоха гласност на проблема със зелената площ зад сградата на бившата ясла. Дървета, храсти и треви, непочистени с години оформяха пространството, заедно с множество разхвърляни боклуци.

    След като са взети нужните мерки, авторът на снимките не крие задоволството си, от факта че публикациите в групата се следят и отговорните институции реагират.

    За още един разрешен проблем сигнализират членове на групата. След оплакване на майка от Димитровград, че трудно може да се слезе с детска количка от тротоара до магазин "Лидл", мястото вече е реконструирано.

    Сигнали за препълнени кошчета за смет на детски площадки, храни с изтекъл срок на годност и разбира се - неправилно паркирани коли са други от подаваните на страницата на общодостъпната група. Често коментарите под снимките стават повод и за дискусии между димитровградчани.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ма
      Мариана
      5 0
      16:15, 15 юли 2016
      Ех, че прекрасен кмет имате.... по цял ден стои във фейса и ви гледа проблемите..... :D :D :D
      • Зо
        Зоя
        5 -2
        16:19, 15 юли 2016
        То това е основното му занимание... ..за тези които могат да видят ;) Другите са заслепени...
    • 2
      Уф
      уф
      1 0
      12:04, 16 юли 2016
      А за какво им е този двор на "Социално подпомагане"? Да преместят оградата и да освободят парково пространство за хората. И без това преди години в центъра на парка до тази сграда, оказало се "частна собственост" построиха блок!
    Последни новини